Arla

Klima, miljø og energi

Arla og Better Energy indgår rekordstor grøn elkøbsaftale om fire nye solcelleparker

Fire nye solcelleparker skal fremover dække ca. en tredjedel af Arlas strømforbrug i Danmark. Sådan lyder planerne for et nyt, ambitiøst samarbejde mellem Arla og det vedvarende energiselskab Better Energy. Solcelleparkerne vil producere ca. 250 GWh grøn strøm om året. Det svarer til det årlige gennemsnitlige energiforbrug for 156.000 danskere, og er dermed den største tilførsel af ny støttefri grøn strøm gennem en elkøbsaftale fra en dansk virksomhed.

Indhold fra partner

Kommunikation

Børsen undrer sig over vindere af CSR-prisen

Til trods for, at de begge har kontroversielle sager i bagagen, blev Arla og Carlsberg i sidste uge kåret som vindere af CSR Prisen 2021. Det skaber undren hos Børsen Bæredygtigheds journalister.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Arla vil købe grøn strøm fra landmændene

Arla og andelshaverne skaber nu et cirkulært system, hvor andelshaverne på gårdene kan producere og sælge vedvarende energi direkte til Arla

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Britisk detailgigant kræver klimaneutralt af sine leverandører

Den store britiske detailkæde Morrisons, som blandt andet Arla leverer til, har meddelt, at de fra 2030 kun vil købe klima-neutralt på en lang række fødevarer.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere