Event

Atea LIVE: Life Cycle Management

Atea Danmark A/S

www.atea.dk

  • info@atea.dk
  • 7025 2550
  • Lautrupvang 6 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 13.06.2023
Start tidspunkt: 09:00
Sted:
Tilmeld  

Sådan udnytter du potentialet og får styr på det nye EU-direktiv! 

Atea Live om Life Cycle Management er skræddersyet til virksomheder og organisationer, der ønsker en nem og brugerfokuseret hverdag i forhold til indkøb, drift og levetidsforlængelse af deres it-udstyr. Samtidig viser webinaret, hvordan virksomhedens udstyr automatisk kan indgå i en mere bæredygtig livscyklus med sparede naturressourcer og lavere energiforbrug.

Det er ikke tilfældigt, at vi tilbyder dette Atea Live netop nu. Den nærmest eksponentielle stigning i antallet af tilgængelige enheder på markedet samt medarbejdernes hybride arbejdsform gør styringen af fx pc’ernes livscyklus mere kompliceret og dyrere, end nogensinde før.

ATEA LIFE CYCLE MANAGEMENT
Life Cycle Management gør det muligt for organisationer og virksomheder af alle størrelser at udnytte fordelene ved en samlet leverance, der kombinerer sikkerhed, produktivitet, sund økonomi og gode brugeroplevelser. Desuden indgår produkterne med Life Cycle Management i en livsforlængende og dermed mere bæredygtig livscyklus.

Bæredygtighed og grønnere it-drift
Netop bæredygtighed og grønnere it-drift kommer fremover til at optage mere tid hos landets CIO’s. Fra 2024 træder et nyt EU-direktiv, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), i kraft. Direktivet betyder, at alle større virksomheder skal kunne dokumentere it-infrastrukturens klimabelastning - herunder miljøkonsekvenserne fra produktion, drift og returnering. På webinaret gennemgår vi, hvordan din virksomhed med fokus på it-afdelingerne og Life Cycle Management allerede nu kan begynde rejsen mod compliance og verificérbare bæredygtighedsdata.

Desuden får du på dette Atea Live adgang til skarpe sessioner, der behandler problemstillingerne ifht. valg af leverandør, valg af hardware, forventet levetid på produkterne samt fordele og ulemper ved at købe brugt it-udstyr. Webinarets underliggende præmis er, at alle de løsninger, som indgår i Life Cycle Management, skal have fokus på gode brugeroplevelser.

ATEA LIFE CYCLE MANAGEMENT
Fra 2024 træder et nyt EU-direktiv, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), i kraft. På webinaret gennemgår vi, hvordan din virksomhed med fokus på it-afdelingerne og Life Cycle Management allerede nu kan begynde rejsen mod compliance og verificérbare bæredygtighedsdata.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere