Event

Bæredygtig Ledelse

Københavns Universitet

copenhagensummeruniversity.ku.dk/

  • csu@adm.ku.dk
  • 35333423
  • Nørregade 10 1165 København K
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 23.08.2021
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S
Tilmeld  

Det gennemgående tema i dette 5-dages kursus om bæredygtig ledelse er Kierkegaards tanker om at vælge sig selv, finde ind til sin livsanskuelse og sit ideal, som udgør en etisk opgave for ethvert menneske.

Bæredygtig ledelse - Coaching, Kierkegaard og Lederskab

Bæredygtig ledelse er ledelse, der tager hensyn til den udfordring, der er at kunne lede mennesker i en kompleks tid, hvor vi både ønsker at passe på vores tid, vores idealer og vores klima.

Vi lever i en tid af højkompleksitet, hvor det enkelte menneske kontinuerligt skal tage stilling til sig selv som menneske, medarbejder og som leder. Vi lever i en tid, hvor værdier og idealer er lige så vigtige – hvis ikke vigtigere – end profit og markedsandele. Autenticitet er tidens mantra, man skal vide, hvem man er, og hvad man stræber efter. Man skal stå ved sig selv og være tydelig, samtidig med, at man skal være omstillingsparat og forandringsvillig.

Vi tager udgangspunkt i Søren Kierkegaards tanker om at vælge sig selv og finde sit ideal og det fokus som tredje generations coaching® ligger på samskabende dialoger. Dette kursus vil ruste dig til at stå fast i en foranderlig verden og give dig muligheden for at engagere dig i en række grundlæggende eksistentielle spørgsmål, der har at gøre med at skabe mening og sammenhæng i dit liv og din ledelse.

Det gennemgående tema i dette kursus om bæredygtig ledelse er Kierkegaards tanker om at vælge sig selv, finde ind til sin livsanskuelse og sit ideal, som udgør en etisk opgave for ethvert menneske. Ud fra dette grundtema giver kurset nye vinkler på det personlige lederskab og indfører i en samtalepraksis, hvor man som dialogholder og leder inddrager sig selv som medmenneske og medreflekterende partner i samtalen. Der er coachende og transformerende dialog, der inviterer begge parter til forandring og til en søgen efter fornyet fodfæste.

Under inddragelse af de aktuelle diskussioner i samfundet er coaching ved at skifte ansigt og fremstår nu med fornyet kraft i skikkelse af tredje generations coaching®, hvor der sættes fokus på værdier og refleksioner i samspil med andre.

Kurset afholdes af Reinhard Stelter og Pia Søltoft samt en række spændende foredragsholdere.

Læs mere her: Kursusbeskrivelse

 

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere