Event

Bæredygtig omstilling – kom i gang og vend udfordringer til muligheder

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 20.05.2019
Start tidspunkt: 13:00 -17:30
Sted: DANSK ERHVERV, BØRSEN, SLOTSHOLMSGADE, 1217 KØBENHAVN K
Tilmeld  

Mode- og tekstilsektoren står over for store udfordringer, når det kommer til ansvarlighed. Som mindre modevirksomhed kan de mange udfordringer virke uoverstigelige, men med den rigtige tilgang kan de måske vendes til muligheder. Er din virksomhed klar?

I 2025 træder nye krav om separat indsamling af tekstiler i kraft, og EU-REACH-kravene til kemikalier i tekstiler vokser bl.a. for at sikre sundhed og sporbarhed.

På EU-niveau ser vi desuden ind i et voksende producentansvar med cirkulær økonomi som omdrejningspunkt, og eksporterer du til Holland, skal du i 2020 kunne kortlægge risici for forekomsten af børnearbejde i din leverandørkæde i detaljer.

Samtidig orienterer forbrugerne sig i stigende grad mod bæredygtighed i form af mere genbrug og genanvendelse, og der er voksende opmærksomhed på de miljømæssige problemstillinger i modeindustrien. 

Wear og Dansk Erhverv inviterer til en seminarrække i København og Århus, der kan hjælpe dig og din modevirksomhed i gang med forretningsdrevet samfundsansvar og forberede dig på den fremtidige konkurrencesituation. Seminarrækken giver dig et grundigt indblik i lovudviklingen inden for miljø- og bæredygtighed, der rammer dit marked i nær fremtid.

Få svar på:
Hvor peger udviklingen hen, og hvordan kan du vende det til en forretningsmulighed?

  • Forstå de grundlæggende muligheder og trusler for mode og tekstilbranchen inden for CSR og bæredygtighed.
  • Analysér din virksomheds aktuelle indsats og vigtige interessenter, og få redskaberne til at lave en vurdering af, hvilke CSR-emner der er de mest væsentlige for din virksomhed. 

Se dagens program og tilmeld dig her.

 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 15. maj 2019
  • Afmeldingsfrist d. 16. maj 2019

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere