Event

Bæredygtige bæreposer i detailhandlen

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 19.04.2018
Start tidspunkt: Kl. 12
Sted: DANSK ERHVERV, BØRSEN
Tilmeld  

Ved din virksomhed, hvordan man vælger et miljøvenligt materiale til bæreposen? Og hvordan kan detailhandlen samarbejde for at få et mere bæredygtigt forbrug af posematerialer og emballager?

Der er politisk pres på plastikposen, og der bliver stillet flere og flere krav til detailhandlens brug af posematerialer og emballager.

På dette seminar vil du blive klogere på, hvordan du vælger bæredygtige materialer i din virksomhed ud fra Miljøstyrelsens nye LCA-rapport om bæreposers miljøbelastning.

Seminaret er det tredje temaarrangement om bæreposer og plastforbrug, som Dansk Erhverv afholder. 

Vi vil blandt andet gennemgå den nye danske LCA. LCA’en er Miljøstyrelsens seneste rapport, der redegør for forskellige posematerialers miljøbelastning.Vi vil også drøfte, hvordan LCA’en kan bruges til at fremme mere bæredygtig uddeling og forbrug af bæreposer.

På seminaret vil du også få en gennemgang af den europæiske og danske plasthandlingsplan, så du er ajour med kommende lovgivning og kan få inspiration til en mere bæredygtig virksomhedsdrift.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere