24.11.2015  |  Strategi & ledelse

egetæpper modtager ÆRES PRIS for bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtigt design blev hyldet, da FSC Danmark og magasinet Mad & Bolig i sidste uge uddelte priser i Aller-huset. egetæpper løb med æresprisen for sin rolle som ansvarsfuld producent.

Mad & Boligs ny-indstiftede ærespris gik til Egetæpper for at vise vejen inden for bæredygtig produktion.

Egetæpper, der blev grundlagt i 1938, har ifølge Mad & Boligs chefredaktør, Ulla Johanne Johansson gennemgået en forvandling fra lettere støvet til supertjekket, og virksomheden har i dag formået at skabe en skarp international designprofil, hvor bæredygtighed er tænkt ind i hele værdikæden.

-Egetæpper går forrest som ansvarsfuld producent og har udover Cradle to Cradle-certificering opnået at blive CSR-certificeret, som den første tæppeproducent i verden. Et tydeligt bevis på, at Egetæpper opfylder omfattende, internationale krav på CSR-området.

Egetæpper sætter handling bag ordene, når de siger, at deres ambition er at være førende, både når det gælder menneskerettigheder, god forretningsetik og ansvarlighed. Noget, alle virksomheder kan lade sig inspirere af, siger Ulla Johanne Johansson i en pressemeddelelse.

Blev også hædret i oktober
Det er anden gang inden for kort tid at Herning-virksomheden hyldes for sit sociale ansvar. I sidste måned vandt Egetæpper i kategorien » CSR Strategy « , da CSR-fonden hyldede en række danske virksomheder for deres arbejde med socialt ansvar.

Bagom prisen
Mad & Bolig og FSC Danmark har i de seneste par år dannet fælles front for at finde Danmarks største talent inden for bæredygtigt design. FSC står for Forest Stewardship Council og er en global non-profit mærkningsordning til træ og papir.

FSC-mærket sidder på produkter af træ fra bæredygtige skove, hvor dyr og planteliv bliver beskyttet, og de mennesker, der arbejder i skoven, får uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn. Alle typer skov kan FSC-certificeres - lige fra nordiske nåleskove til tropiske regnskove.

Mere fra Ege Carpets A/S

Ege Carpets A/S

www.egecarpets.dk

  • ege@ege.dk
  • 97 11 88 11
  • Industrivej Nord 25, 7400 Herning

Verdens første tæppeproducent med CSR certificering Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med CSR i højsædet.   Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i t…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere