Event

Bæredygtighed og ansvarlighed er god forretning: Sådan kommer du i gang

Cabi

www.cabiweb.dk/

 • cabi@cabiweb.dk
 • 86 12 88 55
 • Åboulevarden 70, 3 · 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 14.04.2021
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Online
Tilmeld  

Hvordan kan du skabe værdi og økonomisk vækst i din virksomhed ved at arbejde med samfundsansvar? I samarbejde med Global Compact Network Denmark dykker vi på dette webinar ned i de muligheder, som både bæredygtighed og social ansvarlighed skaber for virksomheders profit og arbejde med samfundsansvar.

Måske du har hørt om FN’s verdensmål? Måske arbejder du allerede med jeres samfundsansvar? Eller også overvejer du, hvordan klimainitiativer og social ansvarlighed kan bidrage til økonomisk vækst i din virksomhed?

På dette webinar vil du få inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan din virksomhed kan arbejde strategisk og målrettet med samfundsansvar. Du bliver introduceret til, hvordan du kan arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, antikorruption og miljø. Og du får viden om, hvordan du kan forretningsudvikle og arbejde strategisk med Verdensmålene.

Vi stiller skarpt på, hvordan fastholdelse og inklusion af medarbejdere kan bidrage til den økonomiske vækst i din virksomhed. Vi præsenterer dig bl.a. for to konkrete værktøjer, der kan hjælpe med at synliggøre din virksomheds arbejde med social ansvarlighed. Du får også tydelige argumenter til, hvordan arbejdet med fastholdelse og inklusion af forskellige medarbejdere, kan styrke indtjeningen og profitten i din virksomhed.

Efter webinaret kan du tilmelde dig en netværksgruppe, hvor input fra dagens webinar drøftes yderligere. I netværket vil du kunne få sparring fra andre, der også er interesseret i temaet.

Det er vores håb, at jer, der sidder mere eller mindre alene med ansvaret for CSR, efter deltagelse bliver bedre klædt på til at implementere nye løsninger i egen virksomhed.

Det får du med fra dagen:

 • Inspiration og konkrete værktøjer til hvordan man kommer i gang og/eller videre med arbejdet med bæredygtighed og samfundsansvar samt strukturerer det.
 • Konkrete værktøjer til at måle din virksomheds sociale ansvar
 • Netværksgruppe om det videre arbejde med bæredygtighed og social ansvarlighed.

Som deltager på webinaret bliver du inviteret til at stille spørgsmål og bidrage med egne erfaringer og perspektiver undervejs.

Program:

 • 9.00-9.05: Velkomst og introduktion til webinar v. Marianne Nielsson, seniorkonsulent, Cabi
 • 9.05-9.10: Hvem er Global Compact Network Denmark? v. Sara Krüger Falk, dkrektør, Global Compact Network Denmark
 • 9.10-9.30: Hvordan kan man strukturere sit arbejde med samfundsansvar ved at brug FN’s Global Compact? v. Sara Krüger Falk, direktør, Global Compact Network Denmark
 • 9.30-9.35: Hvem er Cabi? v. Marianne Nielsson, seniorkonsulent, Cabi
 • 9.35-9.55: Social ansvarlighed som udgangspunkt for vækst og øget profit v. Sara Krüger Falk, Global Compact
 • 9.55-10.00: Tak for i dag og afrunding v. Marianne Nielsson, seniorkonsulent, Cabi

Webinaret henvender sig til: Alle der arbejder med CSR, men webinaret kan være specielt relevant for medarbejdere, der sidder alene med ansvaret for ansvarlighed i deres virksomhed.

Det er gratis at deltage

Tags: Cabi

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere