Event

Bæredygtighed og verdensmålene

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 09.01.2020
Start tidspunkt: 10:00
Sted: FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Tilmeld  

Hør konkrete eksempler på cirkulær økonomi i en virksomhed, der arbejder aktivt med FNs 17 verdensmål.

Ege Carpets har ambitiøse mål om at være den tæppeproducent i verden, der er bedst til CSR, og siden Mads Eg Damgaards etablering i 1938, har virksomheden arbejdet med sit ansvar for kunder, medarbejdere og det omgivende samfund.

Virksomheden blev certificeret første gang i 1990’erne og har gennem årene arbejdet systematisk og innovativt med bæredygtighed. Som den første tæppeproducent i verden blev virksomheden i 2013 certificeret efter DS 49001 for samfundsmæssigt ansvar.

Deltag på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020 den 9. januar og hør en række konkrete eksempler på cirkulær økonomi, som virksomheden allerede har implementeret. 100% fornybar energi, tæppebagsider skabt af brugte plastikflasker og garn skabt af brugte fiskenet er udtryk for, at bæredygtighed er indarbejdet i kerneforretningen.

Senest er FNs 17 verdensmål blevet omdrejningspunktet i virksomhedens 2030 bæredygtighedsstrategi. Hos Ege Carpets er bæredygtighed lig handling, for som Mads Eg Damgaard engang udtalte: ”Hvis man spytter i hænderne og tager fat, kan alt lade sig gøre”. Det gælder stadig, også omkring CSR. Det behøver faktisk ikke være så svært.

Læs mere...

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere