Event

Bæredygtighedsfestivalen 2020 - nu også online

Center for grøn omstilling

grontaalborg.dk/

  • baeredygtighed@aalborg.dk
  • +45 2520 2172
  • Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 09.09.2020
Start tidspunkt: 14.00
Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter
Tilmeld  

Kom med til fire dage med bæredygtighed i fokus - med inspirerende og spændende oplæg, politiske debatter, samt uddeling af Bæredygtighedsprisen. Nu både online og offline!

Så er der ikke længe til Bæredygtighedsfestivalen 2020! Grundet COVID-19, har vi været nødt til at nytænke rammerne for festivalen. Der vil stadig blive afholdt fysiske arrangementer i Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC) - selvfølgelig med begrænsninger, men der vil i højere grad være mulighed for at følge med online da vi livestreamer fra vores Facebook side GrøntAalborg.
Det vil være fire dage med bæredygtighed i fokus - med inspirerende og spændende oplæg, politiske debatter, samt uddeling af Bæredygtighedsprisen som en del af programmet. Vi håber, at folk, ligesom de tidligere år, har lyst til at deltage til trods for disse nye omstændigheder. 

Det er gratis at deltage i alle arrangementer, medmindre andet er oplyst. Husk, at der er et begrænset antal pladser til alle fysiske arrangementer, så skynd dig allerede nu at tilmelde dig. Følg derudover med på vores Facebook side GrøntAalborg, hvor vi løbende vil opdatere med billeder, livestreams og lignende fra festivalens arrangementer. 

 

Se program her 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere