Jobopslag

Bæredygtighedsledere eller -konsulenter

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

www.sj.dk/soeren-jensen/

 • info@sj.dk
 • +45 8612 2611
 • Åboulevarden 13, 8000 Aarhus C
Se profil  
Stilling: Bæredygtighedsledere eller -konsulenter
Ansættelses­forhold: Fulltime
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 12.10.2020
Søg job  

Søren Jensen A/S søger bæredygtighedsledere og bæredygtighedskonsulenter

Vi har som det eneste danske rådgivende ingeniørfirma forpligtet os til Netzero2030 og søger bæredygtighedsledere og -konsulenter som vil være med på denne rejse.
Som BCorp arbejder vi med at bidrage positivt til en ansvarlig og bæredygtig omstilling af byggebranchen. I den forbindelse søger vi en eller flere personer, der kan supplere med kompetencer indenfor:

Bidrage internt i vores arbejder med BCorp og Netzero2030
’Lifecycle Project Controlling’ i byggeriet som er et nyt fagområde vi vil udvikle med afsæt i ”tribble bottom line” begrebet
Strategisk rådgivning og certificering indenfor bæredygtighed i byggeriet
Ressourcekortlægning og kortlægning af uønskede stoffer i byggeriet

Vi søger personer, der:

 • Har en veletableret faglighed og bred erfaring med byggeri
 • Har gennemført eller er klar til at gennemføre uddannelsen som DGNB konsulent el. lign.
 • Ønsker at arbejde seriøst med bæredygtighedsledelse og inddrage sin eksisterende faglighed i rollen som rådgivende ingeniør
 • Formår at inddrage beslutningstagere og brugere i en afklaringsproces
 • Formår at kommunikere abstrakt og til tider svært tilgængeligt faglig viden

Arbejdspladsen vil efter dit valg enten være central placeret i København (Kultorvet) eller i Århus (Aaboulevarden). Du bliver tilknyttet et tværfagligt team, som arbejder fast sammen på forskellige projekter, og du kommer til at arbejde på både større og mindre projekter.

Dine opgaver vil afhænge meget af dine kompetencer og erfaringer. Nedenstående er eksempler på opgaver som vi løser lige nu, men de vil udvikle sig, da vi med vores forpligtigelse som BCorp og Netzero2030-underskriver, vil skulle flytte os og vores kunder langt det kommende årti:

 • Bæredygtighedsledelse fra projektudvikling til realiseret byggeri
 • Bæredygtighedscertificering i DGNB, BREEAM og LEED
 • LCC og LCA-beregninger på alle typer byggeri
 • Ressourcekortlægning af genbrugsmaterialer i eksisterende bygninger
 • Strategisk bæredygtighedsrådgivning af ledelse og porteføljeforvaltere hos pensionskasser, kapitalfonde og private investorer
 • Dokumentation og opstilling af cirkulære og regenerative økonomiske modeller for byggeri
 • Udvikling af vores interne arbejdsgange og nye ydelser, herunder dataindsamling, automatisering, compliance m.fl.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hanne Tine Ring Hansen på tlf.: +4541949426.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København.

Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører.

Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere