28.06.2018  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtighedsprisen 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aalborg Kommune uddeler i forbindelse med Aalborg Bæredygtighedsfestival en Bæredygtighedspris til den nordjyske virksomhed, som går forrest inden for cirkulær økonomi.

Bæredygtighedsprisen 2018 uddeles igen i år under Aalborg Bæredygtighedsfestival. Prisen i år gives til en borger, virksomhed eller iværksætter, som har gjort en særlig indsats for den cirkulære økonomi i Nordjylland. Derfor er der igen i år åbnet op for, at modtageren kan være en borger, virksomhed eller iværksætter, som har hjemme i en anden nordjysk kommune end Aalborg.

Bæredygtighedsprisen 2018 består først og fremmest af æren og den omtale, som følger med. Herudover vil der også være en ”vandrepokal”, som er et symbol på Aalborgs arbejde med bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Prisen gives inden for de kategorier, som Aalborg Kommune er forpligtet til at arbejde for, i forhold til Aalborg Commitments.

Alle kan indstilles til prisen

For at få tildelt prisen skal følgende kriterier være opfyldt:

  • At initiativet skal fremme det cirkulære Nordjylland.

  • At initiativet er dækket af det brede bæredygtighedsbegreb, jf. Aalborg Commitments.

  • At initiativet kan skabe engagement hos andre og større fokus på cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Fristen for at indstille til prisen er 5. august, kl. 23.59, og Miljø- og Energiudvalget skal udvælge årets modtager på udvalgsmødet den 5. september 2018. Udvælgelsen sker efter indstilling fra en jury udpeget af Miljø- og Energiforvaltningen.

Indstillingen skal indeholde følgende:

  • En halv side i word som indeholder

  • Navn på virksomhed/organisation/andet

  • Begrundelse for indstilling indeholdende ovenstående kriterier

  • Dit navn

  • Email

  • Telefonnummer

Indstil en kandidat til Bæredygtighedsprisen her

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere