Event

Bæredygtigt byggeri med Green Building Council Denmark

BYG FYN

www.bygfyn.dk

  • cme@erhvervshusfyn.dk
  • +45 20 23 16 34
  • Forskerparken 10, 5230 Odense M
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 28.08.2019
Start tidspunkt: Kl. 10:00 — 15:30
Sted: Syddanske Forskerparker Forskerparken 10 5230 Odense M
Tilmeld  

Omdrejningspunktet for mødet er den danske ordning for bæredygtigt byggeri, DGNB. Ordningen er udarbejdet af Green Building Council Denmark – en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

Som noget nyt kan kontor- og erhvervsejendomme, etage-og rækkehuse, hospitaler, undervisnings- og børneinstitutioner nu også certificeres efter ordningen. Desuden kan eksisterende kontorbygninger DGNB-screenes, og lokalplaners grad af bæredygtighed kan fastlægges med danske DGNB-kriterier.

Når C.F. Møller udfører projekter med DGNB som projekterings- og udførelsesværktøj, varetages både konstruktør-, arkitekt- og ingeniørdiscipliner, særligt i de tidlige faser.

Der vil løbende blive offentliggjort flere informationer om arrangementet her på siden. Det fulde program for dagen er på trapperne.

Tilmeldingsfrist: Senest 21. august 2019

Tags: BYG FYN

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere