Event

B CORP BOOTCAMP

MäRK

www.maerkcph.dk/

  • info@maerkcph.dk
  • +45 40 85 81 54
  • Bryghuspladsen 8 Indgang C, 3. sal
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 22.11.2018
Start tidspunkt: Kl. 09:00 - 12:00
Sted: Århus
Tilmeld  

Den danske B Corp-bevægelse inviterer din virksomhed til bootcamp d. 22. november fra 9-12 i Århus, hvor vi besvarer alle spørgsmål omkring, hvordan I bliver B Corp-certificeret.

B Corp - People Using Business as a Force for Good.

Er din virksomhed allerede begyndt på en B Impact Assessment (BIA), og oplever I problemer med at kunne svare fyldestgørende på spørgsmålene? Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed forbedrer sin impact? Eller vil du gerne høre mere om BIA’s vurderingsværktøj? Så er denne bootcamp lige noget for dig.

Hvad er en B Impact Assessment (BIA)?

BIA’en er et gratis, fortroligt og online vurderingsværktøj, der er blevet brugt af mere end 60.000 virksomheder over hele verden for at kunne måle og styre deres impact.

BIA’en tager udgangspunkt i at afdække, om en virksomhed leverer samfundsmæssig værdiskabelse og møder de højeste standarder for ansvarlig virksomhed. BIA’en har to primære fokusområder: Det vurderes om kernen i virksomhedens forretningsmodel forener profit og sociale og/eller miljømæssige hensyn, og om virksomheden gennem sin adfærd opfører sig som ’godt selskab’. I forhold til forretningsmodellen vurderes det, om der er fokus på at bruge forretningen som løftestang for samfundsmæssig værdiskabelse på social eller miljømæssig plan.

Vurderingen gennemgår forskelligartede spørgsmål for at hjælpe virksomheden med at bygge en bedre business – bedre for medarbejdere, lokalsamfundet og for miljøet. BIA’en tilbyder også værktøjer og best practices for at hjælpe med at forbedre virksomheden impact.

Det er en fordel inden at have smugkigget på https://bimpactassessment.net hvor du kan læse om certificeringen, se eksempler på spørgsmål og få inspiration fra andre B Corps.

Det vil være Nille Skalts og Steffen Kallehauge, som driver den danske B Corp-bevægelse, der faciliterer bootcampen.

Mere information følger snarest!

Tilmeld din virksomhed ved at kontakte Steffen Kallehauge på bcorp@generousbusiness.dk.

Tags: MäRK

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere