Event

B Corp Bootcamp

MäRK

www.maerkcph.dk/

  • info@maerkcph.dk
  • +45 40 85 81 54
  • Dag Hammerskjölds Alle 42G, 2100 København Ø
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 26.03.2019
Start tidspunkt: Kl. 9 - 12
Sted: BLOXHUB Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3, 1473 København K
Tilmeld  

Den danske B Corp-bevægelse inviterer dig og din virksomhed til gratis workshop i BloxHub d. 26. marts fra kl. 9-12. Her fortæller vi om B Corp, hvordan I bliver certificeret, og hvordan I kommer i gang med jeres B Impact Assessment.

B Corp vil ændre virksomhedsparadigmet; fra at konkurrere om at være bedst i verden til at være bedst for verden.

Hvilket positivt aftryk har din virksomheds forretningsmodel på samfundet? Kan din virksomhed sætte tal på og dokumentere jeres bæredygtighedsindsats? Vil du vide, hvordan din virksomhed kan forbedre sin impact?

Så kom med til workshoppen B Corp Bootcamp, hvor vi vil introducere dig for B Corp, det gratis online Impact Management-værktøj, B Impact Assessment, og hvordan din virksomhed kan begynde at måle, sammenligne og forbedre dens samfundsimpact.

Hvad er B Corp?

B Corp står for Benefit Corporation og er en bevægelse af fremsynede virksomheder og -ledere, der bruger kerneforretningen som løftestang til at skabe positiv samfundsforandring til fordel for verden og bundlinjen.

B Corp er en bevægelse, et bevis og en virksomhedscertificering. Det er en bevægelse af ledere, der driver et fællesskab af virksomheder, som vil ændre virksomhedsparadigmet; fra at være bedst i verden til at være bedst for verden. B Corps er et bevis på, at der ikke er et modsætningsforhold mellem at tjene penge og have positive aftryk på samfundet. Og den holistiske virksomhedscertificering er dokumentationen for virksomhedernes positive impact.

Ikoniske virksomheder som Alpro, Ben&Jerry’s, Ecover, Ella’s Kitchen, Innocent, Kickstarter og Patagonia er blandt de certificerede, og hver dag løfter de baren for ’godt selskab’. De deler målet med de 2.600+ andre B Corp-certificerede virksomheder i over 60 lande fordelt over 150 brancher: at redefinere, hvad der skaber succes i erhvervslivet.

Hvad er B Impact Assessment (BIA)?

For at blive B Corp-certificeret, skal man først gennem det gratis, fortrolige og online vurderingsværktøj, B Impact Assessment. Mere en 60.000 virksomheder over hele verden har målt, sammenlignet og forbedret deres samfundsimpact gennem en B Impact Assessment, hvilket gør den til verdens største virksomhedsdatabase over bæredygtighedsperformance.

En B Impact Assessment måler virksomhedens formål og forretningsmodel:

  1. Hvorfor eksisterer virksomheden, og hvordan bruges forretningsmodellen til at gøre verden bedre?
  2. Virksomhedens praksisser og drift: Er virksomheden godt selskab?

BIA’en måler på fem overordnede kategorier: Governance, medarbejdere, klima- og miljø, lokalsamfund og på, om jeres forretningsmodel er en såkaldt ’Impact Business Model’.

Den tager udgangspunkt i at afdække, om jeres virksomhed leverer samfundsmæssig værdiskabelse, og er i stand til at møde de højeste standarder for ansvarlig virksomhed.

Tilmeld dig og din virksomhed i dag ved at skrive til B Corp Operations Manager, Steffen Kallehauge på bcorp@generousbusiness.dk.

Det vil være Camilla Møller Espersen og Steffen Kallehauge, som driver den danske B Corp-bevægelse, der faciliterer bootcampen.

Tags: MäRK

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere