Event

Being B Corp

MäRK

www.maerkcph.dk/

  • info@maerkcph.dk
  • +45 40 85 81 54
  • Bryghuspladsen 8 Indgang C, 3. sal
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 20.08.2020
Start tidspunkt: 10.00 - 11.30
Sted: Online
Tilmeld  

Deltag i dette online-meetup og lær mere om B Corp-bevægelsen, hvad det betyder at være B Corp, og hvordan man bliver det.

B Corp er en global bevægelse af virksomheder med et fælles mål: at redefinere det, der skaber succes i erhvervslivet. B Corps bruger kerneforretningen som løftestang til at skabe positiv samfundsforandring til fordel for verden og for bundlinjen.

B Corp-bevægelsens grundlæggende systemforandring fokuserer på et opgør med det klassiske kapitalistiske paradigme. Vores mission er
at redefinere den private sektors rolle og impact i samfundet. Vi driver udviklingen af en ny form for virksomheder, der bruger deres kraft til at løse sociale og miljømæssige problemer og som konkurrerer om, ikke blot at være bedst i verden, men at være bedst for verden. Vi retter fokus og spotlys mod de virksomhedsledere, der aktivt demonstrerer, at denne model virker og definitivt cementerer, at der ikke er en modsætning mellem at gøre godt og tjene penge.

At være B Corp certificeret er ikke kun en hensigtserklæring om at opføre sig ordentligt. B Corps forpligter sig til at lade sig måle og veje ud fra globale standarder, de er transparente og forpligter sig til kontinuerligt at forbedre sig – og de forankrer dette i virksomhedens vedtægter. Globalt har over 50.000 virksomheder har målt bæredygtighed med B Impact Assessment og mere end 3200 virksomheder i 150 forskellige brancher og i 71 lande er certificeret som B Corp.

 

Deltag i vores online-meetup og hør mere om B Corp-bevægelsen, vordan din virksomhed kommer i gang med at måle sin impact ved hjælp af B Corps B Impact Assessment.

Tags: MäRK

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere