24.04.2019 | Navnenyt

Bendt Bendtsen bliver ny bestyrelsesformand for Synergi

Efter ti år som medlem af Europa-Parlamentet vender tidligere økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen tilbage til Danmark for at fortsætte med at udvikle et bæredygtigt energi- og klima i Danmark og Europa. Det sker, når han i maj bliver ny bestyrelsesformand for interesseorganisationen Synergi.

”Hvis vi skal nå vores danske klimamål og de mål, vi har sat os for i Paris-aftalen, skal vi blive meget bedre til at reducere vores energiforbrug samtidig med, at vi udbygger den vedvarende energi og elektrificerer vores samfund. Og den dagsorden ved jeg, at Bendt med sin lange erfaring – ikke mindst fra Bruxelles – kan være med til at løfte”, siger direktør i Synergi, Katrine Bjerre M. Eriksen.

Klimapolitiske ambitioner
Bendt Bendtsen har været en tydelig stemme og har haft stor indflydelse på arbejdet med at skabe en mere ambitiøs energi- og klimapolitik i EU. Særligt i det nye bygningsdirektiv har han sat markante aftryk i forhold til energieffektivitet, lyder det fra Synergi.

”Synergi er etableret af en række store danske virksomheder, som i årtier har været med til at sætte Danmark på verdenskortet, når det handler om at skabe energieffektive løsninger til gavn for klimaet,” siger Bendt Bendtsen, og uddyber:

”Samtidig arbejder virksomhederne gennem Synergi for at få en endnu mere ambitiøs energi- og klimapolitik herhjemme. Det arbejde går hånd i hånd med mit fokus i Europa-Parlamentet gennem de sidste ti år, og jeg er stolt over at kunne videreføre dette arbejde i Danmark”.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere