Event

Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

  • info@cbs-executive.dk
  • +45 38 15 60 00
  • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 23.08.2021
Start tidspunkt: 9.00
Sted: CBS Campus Dalgas Have, Frederiksberg
Tilmeld  

Den stigende mængde af fake news, misinformation og desinformation stiller store krav til mellemledere, topledere og bestyrelsesmedlemmers evner til at skelne mellem troværdig og utroværdig information, når vigtige beslutninger skal træffes.

Tit er personlig dømmekraft alene desværre ikke en særlig pålidelig kilde til at træffe gode beslutninger, da den enkelte vil være alt for modtagelig overfor kognitive biases. Det har en negativ indvirkning på kvaliteten af de beslutninger, der træffes.

De fleste virksomheder har derudover en overflod af data om deres forretning, som kræver de rette analytiske færdigheder til at fortolke resultaterne for at kunne skabe et solidt grundlag til at træffe evidens-baserede beslutninger.

På kurset får du indblik i grundlæggende teorier og problemstillinger omkring Evidence-based Management og beslutningstagen samt konkrete værktøjer til, hvordan du som leder kan få organisationen til at træffe gode beslutninger på det bedst mulige grundlag.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere