Event

Bestyrelsestopmøde 2021: Tid til handling

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 11.03.2021
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Hos dig selv
Tilmeld  

For andet år i træk inviterer Axcelfuture, Bestyrelsesforeningen og Dansk Erhverv til bestyrelsestopmøde om behovet for flere kvinder i toppen af dansk erhvervsliv.

For godt ét år siden samledes cirka 100 professionelle bestyrelsesmedlemmer og topledere i børsbygningen for at diskutere udfordringen med at opnå en mere balanceret kønsrepræsentation i de danske bestyrelser og ledelser. Siden har der været sagt og skrevet meget, men udfordringen er endnu ikke løst, om end det går forsigtigt fremad. Derfor inviterer arrangørerne i år til debat om bl.a. selvpålagte kvoter for en mere lige kønsfordeling. Ambitionen er at være med til at synliggøre den betragtelige talentmasse, der allerede findes i dansk erhvervsliv.

Dansk Erhverv, Axcelfuture og Bestyrelsesforeningen afholdt d. 6. februar 2020 ’Topmøde om kvinder i bestyrelser’. Den brændende platform var en kortlægning og dokumentation af status quo, såvel hvad angår manglende udvikling i kønsfordelingen blandt danske C25-virksomheder, som Danmarks faldende placering i internationale ranglister for ligestilling. Find tallene fra februar 2020 her. Deltag på årets event og blive klogere på udviklingen siden da.

Som tilmeldt vil du modtage et link til rummet dagen før.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 4. marts 2021
  • Afmeldingsfrist d. 4. marts 2021

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere