16.11.2020 | Navnenyt

Better Energy styrker sin EPC-afdeling

Aksel Gruelund Sørensen har mere end 30 års erfaring fra energisektoren.

Aksel Gruelund Sørensen tiltræder pr. 1. januar 2021 som Executive Vice President, Engineering, Procurement & Construction hos Better Energy.

Aksel har de sidste mange år været hos Netselskabet N1 og Energinet, hvor han har arbejdet med infrastrukturprojekter og håndteret en bred projektportefølje.

Better Energy er i en rivende udvikling. Better Energy er en af Europas hurtigst voksende bæredygtige energiselskaber med en projektportefølje på over 6 GW ny solcellekapacitet. Aksel får ansvaret for at drive Better Energys EPC-afdeling (engineering, procurement and construction), som varetager alle opgaver indenfor design, indkøb, konstruktion og idriftsættelse frem til nettilslutning af en solcellepark.

”De sidste 30 år har jeg arbejdet med den grønne omstilling i energisektoren. I den nye stilling hos Better Energy kommer jeg til at bevæge mig i samme værdikæde, men får lov til at gå skridtet videre og gøre en mærkbar forskel i den forreste del af kæden. Før i tiden var det netselskaberne som var pionererne, i dag er det energiselskaber som Better Energy der er pionererne, og netselskaberne, der støtter op. Begge dele er lige vigtige for resultatet. Better Energy har et solidt værdigrundlag og klare mål for hvordan vi bedst muligt bidrager i pionerrollen. Personligt afspejler det mine egne ambitioner for fremtiden. Jeg glæder mig til at kunne blive en del af rejsen og bidrage til at få struktureret porteføljerne og bidrage til at få de rette kompetencer til at samarbejde bedst muligt,” siger Aksel Gruelund Sørensen.

”Vi har en stor portefølje af projekter der rulles ud de næste par år. Det er helt afgørende for os, at vi kan levere løsninger der fremmer den grønne omstilling i Danmark. Derfor er vi enormt glade for at få Aksel med om bord på rejsen, som får ansvaret for vores omfattende projektportefølje der skal bidrage til en større elektrificering af samfundet og hjælpe danske virksomheder og byer med at overgå til vedvarende energi,” siger Mikkel Dau Jacobsen, Chief Technology Officer i Better Energy.

Mere fra Better Energy

Better Energy

https://www.betterenergy.com/

Better Energy er et bæredygtigt energiselskab, der skaber ny grøn energi. Better Energy udvikler, bygger og driver solcelleparker, der forsyner virksomheder, byer og lande med grøn energi. Better Energy er en af Europas hurtigst voksende bæredygtige energiselskaber med en projektportefølje på over 6 GW ny solcellekapacitet. 

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere