Event

Boards Agenda - Quarterly Update

Type: Møde
Start dato: 22.04.2021
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Strandvejen 44, 2900 Hellerup
Tilmeld  

Boards Agenda - Quarterly Update er PwC’s nye kompetenceforløb, som er målrettet nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i en børsnoteret virksomhed eller i tilsvarende større virksomheder.

Som en del af netværket bliver du opdateret på højaktuelle emner, som er relevante for bestyrelsens og/eller audit committees arbejde.

Indhold og form
Indholdet baseres på aktuelle forhold vedrørende fx regnskab, børsret, bæredygtighed og ESG, datasikkerhed, nyt om revisionskomiteer, skatter og afgifter samt andre centrale bestyrelsesemner og -tendenser nationalt og globalt.

Netværksforløbet består af fire årlige møder. Disse gennemføres som tre digitale møder af hver en times varighed samt et fysisk møde af to timers varighed med mulighed for netværksskabelse. Møderne begynder kl. 8.00.

Alle præsentationer og materiale vil være på engelsk. De digitale møder vil som hovedregel blive gennemført med PwC’s eksperter som undervisere.

Målgruppe
Nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer fra de børsnoterede virksomheder og tilsvarende andre, større virksomheder - dog er virksomheder i den finansielle sektor undtaget målgruppen. Forløbet vil også være relevant for CFO/CEO, som fx samarbejder med audit committees eller bestyrelser.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere