Anne Mette Erlandsson Christiansen

Head of Business Development and Strategy

Om

Anne Mette leder Enacts forretningsudvikling og ekspansion til nye markeder.

Anne Mette har gennem de sidste 16 år hjulpet virksomheder og organisationer med at udvikle forretningsfokuserede CSR strategier, gennemfører interessentdialog, udarbejde værdikabende rapportering og kommunika…

Læs mere  

Om

Anne Mette leder Enacts forretningsudvikling og ekspansion til nye markeder.

Anne Mette har gennem de sidste 16 år hjulpet virksomheder og organisationer med at udvikle forretningsfokuserede CSR strategier, gennemfører interessentdialog, udarbejde værdikabende rapportering og kommunikation, sikre compliance i forhold til antikorruption, rapporteringslovgivning, menneskerettigheder og meget mere. Hun har bl.a. været senior manager i PwC, ansvarlig partner for Deloitte Sustainability og leder af WWFs arbejde med bæredygtig udvikling og ansvarlig virksomhedsdrift i Arktis.

Sideløbende har hun undervist i CSR og bæredygtighed som ekstern lektor på CBS og DIS og som gæsteprofessor på Washington & Lee University i USA. Hun har skrevet en række rapporter, artikler og indlæg om bæredygtig udvikling og virksomheders ansvar.

En særlig interesse er arktis og nordatlanten - Anne Mette har boet og arbejdet med CSR i Grønland og resten af den nordlige del af verden - et arbejde, som hun i 2011 fik en CSR Professional Award for.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere