Annette Hastrup

CEO & Owner

  • Vugge til Vugge ApS

Om

CEO og ejer af Vugge til Vugge Aps, cand.scient. i biologi.

Annette Hastrup er en engageret projektleder med udtalt forretningsforståelse. Hun fuldfører og leder Cradle to Cradle projekter med fokus på virksomheders omstilling, værdiskabelse og optimering af produkter, materialestrømme og f…

Læs mere  

Om

CEO og ejer af Vugge til Vugge Aps, cand.scient. i biologi.

Annette Hastrup er en engageret projektleder med udtalt forretningsforståelse. Hun fuldfører og leder Cradle to Cradle projekter med fokus på virksomheders omstilling, værdiskabelse og optimering af produkter, materialestrømme og forretningsmodeller i retning mod en cirkulær økonomi og sikrer dermed, at grøn omstilling og Cradle to Cradle tiltag faktisk får værdi for kunderne.

Annette er Accredited General Assessor for det uafhængige non-profit Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII) og må gennemføre certificeringsprocesser i henhold til Cradle to Cradle Certified™ Product Standard. Annette er desuden medlem af C2CPIIs Certification Standards Board, der varetager udviklingen af Cradle to Cradle Certified™ Product Standard.

Annette har i mere end 20 år fungeret som miljøchef i private og offentlige virksomheder, hvor hun har virket på både operationelt og strategisk plan.

Vugge til Vugge ApS | se profil

Vugge til Vugge ApS er erfarne rådgivere i Cradle to C…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere