Astrid Carl

Direktør

Om

I 2016 stiftede jeg Green Moves, fordi jeg ønsker at arbejde med bæredygtighed resten af mit arbejdsliv. Det er mit håb og min overbevisning, at Green Moves kan gøre en forskel for mange virksomheder og kommuner, og vi på den måde kan bidrage eftertrykkeligt…

Læs mere  

Om

I 2016 stiftede jeg Green Moves, fordi jeg ønsker at arbejde med bæredygtighed resten af mit arbejdsliv. Det er mit håb og min overbevisning, at Green Moves kan gøre en forskel for mange virksomheder og kommuner, og vi på den måde kan bidrage eftertrykkeligt til den grønne omstilling.

Personligt har jeg en baggrund som biolog (uddannet 1998), som jeg har suppleret med en Teknologisk Diplom i Energi og Miljø (afgangsopgave om omstilling af tung kommerciel transport til biogas, anno 2015) og en teamcoachuddannelse på systemisk grundlag (2017).

Jeg har arbejdet med et bredt spektrum af bæredygtighed, og har valgt at specialisere mig i cirkulær økonomi. Teamcoachuddannelsen har jeg taget for at kvalificere mig bedst muligt til at hjælpe mennesker med at flytte sig mentalt og i daglig handling i den grønne omstilling. For teknologi og teknik kan ikke gøre det alene, og resultater er afgørende vigtige for mig.

Jeg har erfaring med at etablere en industriel symbiose inden for energiforsyningsområdet fra Energibyen Skive (greenlabskive.dk), opstart af et erhvervsrettet bæredygtighedsinitiativ i Horsens Kommune (Grøn Vækst Horsens) hvor der var strategiske satsninger inden for transport og trafik, energiforsyning, produktion og detailhandel, samt byggeri og renovering. Tidligere har jeg B2B erfaring fra fødevareindustrien, forskningsverdenen, teknologioverførsel, projektledelse m.v.

Hvis du er nysgerrig og tror du kan have glæde af mine kompetencer så ring eller skriv. Jeg er lige her i den anden ende :-)

 

Green Moves | se profil

Har du brug for en hånd til den grønne omstilli…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere