Belinda Herbst

CCO - Chief Commercial Officer

  • Madkastellet Kantiner

Om

I Madkastellet Kantiner arbejder jeg med at bygge forretningsenheden op - konkret med arbejdsområderne forretningsudvikling, marketing og salg. 
Og lad det være sagt med det samme; selvom vi endnu ikke er en stor kantineudbyder, så er ambitionerne for vores…

Læs mere  

Om

I Madkastellet Kantiner arbejder jeg med at bygge forretningsenheden op - konkret med arbejdsområderne forretningsudvikling, marketing og salg. 
Og lad det være sagt med det samme; selvom vi endnu ikke er en stor kantineudbyder, så er ambitionerne for vores fremtidige kantiner det til gengæld. Ambitionerne kredser i særdeleshed om:

  • styrkelse af vores og vore kunders CSR-profil
  • bæredygtighed 360-grader (Øko sølvmærke, madspild, menneskelig inklusion m.v) - med vision om at blive Danmarks mest bæredygtige kantine.
  • aktive indsatser ift. FN's bæredygtighedsmål
  • holistisk tilgang til dine medarbejderes velvære (ernæring, søvn og motion)

Fra vores kunder og samarbejdspartnere hører vi konstant, at jagten på de bedste hoveder bliver mere og mere intensiveret. Vi ved, at de bedste medarbejdere kan vælge og vrage den virksomhed, hvor de vil lægge en stor del af deres vågne timer. Og vi ved, at det er den samlede set mest attraktive pakke for medarbejderen, som gør udfaldet.

En full workhours-service med højkvalitets- og bæredygtig kantine, kvalitets-kaffebar og fx fitnesscenter i virksomheden - det er noget, som opfattes som blandt de allerstørste personalegoder hos medarbejdere.

Min karrieremæssige erfaring med netop konceptudvikling, ledelsesrådgivning, branding og personalegoder betyder, at jeg ubesværet indgår i dialog med de større virksomheders ledelser herom.

Madkastellet ser partnerskabet i CSR.dk som en oplagt mulighed for at møde ligesindede virksomheder, der som vi faktisk både kærer os om det nære og om de store klimaspørgsmål.

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak - Mobil: 3114 3230

Jeg linker gerne op med personer og netværk, med hvem vi kan udvikle os, vidensdele med og til gensidig inspiration i Madkastellet Kantiner: 
https://www.linkedin.com/company/madkastellet-kantiner/

Min personlige Linkedin-profil: https://www.linkedin.com/in/belindaherbst/

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere