Carsten Andresen

Marketingchef og CSR-ansvarlig

Om

Understøtter Ajos’ strategisk grønne rejse ved at strukturere, facilitere og behandle alle virksomhedens ansøgninger om svanemærket byggeri i tæt samarbejde med kolleger, underentreprenører, leverandører, Milj…

Læs mere  

Om

Understøtter Ajos’ strategisk grønne rejse ved at strukturere, facilitere og behandle alle virksomhedens ansøgninger om svanemærket byggeri i tæt samarbejde med kolleger, underentreprenører, leverandører, Miljømærkning Danmark (ansvarlig for Svanemærket) og Scandi Byg (producent). Dette har i høj grad medvirket til at Ajos, i løbet af foråret og sommeren 2021 (inden for 2 ½ måned), fik certificeret Danmarks to første svanemærkede folkeskoler på henholdsvis 3.000 og 2.500 m2 samt en integreret børneinstitution på 1.250 m2.

Jeg er Ajos’ repræsentant i MT Højgaards-koncernens ERFA-grupper omhandlende CSR/bæredygtighed og kommunikation/marketing.

Sideløbende understøtter jeg salg, opbygning af brand og CSR via pressehistorier, hjemmeside, partnerprofiler på nyheds-sites, SoMe, nyhedsbreve, brochurer, produktkatalog, PowerPoint-præsentationer, kampagner, bannere, plakater, annoncer mm. Og opbygger medarbejderloyalitet med interne nyheder, medarbejderblade, opdatering af intranet, kampagner og plakater. Og motiverer kolleger til at bidrage med input til intern kommunikation - og dele Ajos’ eksterne opslag på fx SoMe-platforme.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere