Carsten Andresen

Marketingchef og CSR-ansvarlig

Om

Understøtter Ajos’ strategisk grønne rejse ved at strukturere, facilitere og behandle alle virksomhedens ansøgninger om svanemærket byggeri i tæt samarbejde med kolleger, underentreprenører, leverandører, Milj…

Læs mere  

Om

Understøtter Ajos’ strategisk grønne rejse ved at strukturere, facilitere og behandle alle virksomhedens ansøgninger om svanemærket byggeri i tæt samarbejde med kolleger, underentreprenører, leverandører, Miljømærkning Danmark (ansvarlig for Svanemærket) og Scandi Byg (producent). Dette har i høj grad medvirket til at Ajos, i løbet af foråret og sommeren 2021 (inden for 2 ½ måned), fik certificeret Danmarks to første svanemærkede folkeskoler på henholdsvis 3.000 og 2.500 m2 samt en integreret børneinstitution på 1.250 m2.

Jeg er Ajos’ repræsentant i MT Højgaards-koncernens ERFA-grupper omhandlende CSR/bæredygtighed og kommunikation/marketing.

Sideløbende understøtter jeg salg, opbygning af brand og CSR via pressehistorier, hjemmeside, partnerprofiler på nyheds-sites, SoMe, nyhedsbreve, brochurer, produktkatalog, PowerPoint-præsentationer, kampagner, bannere, plakater, annoncer mm. Og opbygger medarbejderloyalitet med interne nyheder, medarbejderblade, opdatering af intranet, kampagner og plakater. Og motiverer kolleger til at bidrage med input til intern kommunikation - og dele Ajos’ eksterne opslag på fx SoMe-platforme.

MT Højgaard | se profil

I MT Højgaard koncernen skaber vi de rum, som vi leve…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere