Dorthe Aaboe Kallestrup

Global CSR Lead

  • Ege Carpets A/S

Om

Uddannelse: Cand.scient.adm
Titel: CSR Manager

ege Group er i dag blandt Europas førende virksomheder indenfor CSR. Her har jeg sat tydelige aftryk gennem arbejdet med de sociale og etiske aspekter i forbindelse med fx leverandørstyring, risikoanalyser, interessenti…

Læs mere  

Om

Uddannelse: Cand.scient.adm
Titel: CSR Manager

ege Group er i dag blandt Europas førende virksomheder indenfor CSR. Her har jeg sat tydelige aftryk gennem arbejdet med de sociale og etiske aspekter i forbindelse med fx leverandørstyring, risikoanalyser, interessentinvolvering, CSR rapportering, politikker og målsætninger mm.

Siden 2009 har jeg udarbejdet koncernens CSR rapporter. De sidste tre år har rapporten fået en topplacering i Økonomisk Ugebrev Ledelses CSR Top 100 rating.

Jeg er en god blanding af strateg, marketingsmedarbejder og arbejdshest. Projekter bliver styret sikkert i mål, og deadlines bliver holdt. Jeg har fx udviklet et e-learningsprogram i antikorruption, været primus motor på en omfattende CSR-certificering og sikrer effektiv implementering af nye CSR-initiativer.

Kommunikation er et kerneområde og det er ofte mig, der står på scenen, når ege Group nationalt og internationalt sætter fokus på bæredygtighed overfor kunder, trendsættere og stakeholders fra andre brancher.

Ege Carpets A/S | se profil

Verdens første tæppeproducent med CSR certifice…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere