Lars Simonsen

Founder

Om

SJÖBERG & SIMONSEN er en rengøringsvirksomhed med en bæredygtig profil og på vej med en socialøkonomisk virksomhedsstruktur. Vi har butik med af salg og vejledning af bæredygtige produkter. Butikken har over 100 vare artikler der alle sammen er bæredygtig produceret og uden skadelig kemi og p…

Læs mere  

Om

SJÖBERG & SIMONSEN er en rengøringsvirksomhed med en bæredygtig profil og på vej med en socialøkonomisk virksomhedsstruktur. Vi har butik med af salg og vejledning af bæredygtige produkter. Butikken har over 100 vare artikler der alle sammen er bæredygtig produceret og uden skadelig kemi og plastik. Vi tager bæredygtighed seriøst og stiller krav til vores varesortiment, lige fra medarbejderen der skal have sin løn for sit arbejde, arbejdsforhold og til at skabe en bedre verden for vores natur og miljø. Butikken vil hele tiden være fyldt med bæredygtige nyheder, lige fra økologisk tandpasta, sæber, tasker, hudpleje, til rengøringsmidler der er bæredygtig produceret. Vi jagter den gode bæredygtige historie ude i verden og bringer den til vores butik.

 

Vores rengøring består meget simpelt af meget miljøvenlige rengøringsmidler sammensat med en meget høj grundighed og kvalitet. Vi gør bæredygtig rent med veganske rengøringsmidler, og tager ordet ”bæredygtighed” seriøst i bogstaveligt forstand. 

 

Vores parole...

Sig farvel til Parabener, Formaldehyder, Petrokemiske stoffer, Fosfater, Ammoniak, blegemidler og andre hormonforstyrrende stoffer. Vores rengøringsmidler er gode, milde og miljøvenlige. En stor fordel når du benytter vores rengøringservice, er at du ikke møder en syntetisk fremstillet duft, men i stedet en plante-baseret og biologisk nedbrydelig duft, når du møder ind om morgenen.

 

Vi går den bæredygtige vej med vores rengøring. Der er masser af rengørings selskaber i Danmark. De allerfleste vælger udelukkende at konkurrere ved konstant at skrue prisen ned. Fordi det er det vigtigste parameter for de fleste kunder. De lave priser betyder desværre ofte, at rengørings selskabet leverer en halv dårlig kvalitet, presser sine medarbejdere til det yderste, og bevæger sig ud i de mørkegrå områder af miljøreglerne og lovgivningen generelt. Denne prisfokuserede forretnings strategi er ikke bæredygtig – hverken for de ansatte, kunderne, samfundet – eller for virksomheden selv. Ved at satse på bæredygtighed i alle led af vores rengørings forretning, kan vi sikre os en langtidsholdbar forretning, hvor alle bliver glade. Medarbejderne behandles ordentligt, har gode redskaber at arbejde med og yder en bedre indsats. Kunderne oplever et kvalitets-løft, som mange gerne vil betale lidt ekstra for. Miljøet vinder ved at der ledes mindre miljø-belastende kemikalier ud. Og ikke mindst vinder virksomheden ved at skabe et bæredygtigt indtægtsgrundlag med en langt højere chance for at overleve i det lange løb.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere