Kasper Bergholt

Digital Marketing Manager

Om

Kasper Bergholt 

Faglige Interesser

  • Kampagneudvikling, -eksekvering, evaluering
  • Digital annoncering & analyse (FB, IG, display, Google Ads & Grants)
  • SEO, onsite, tech-optimering, organisk linkbuilding
  • W…
Læs mere  

Om

Kasper Bergholt 

Faglige Interesser

  • Kampagneudvikling, -eksekvering, evaluering
  • Digital annoncering & analyse (FB, IG, display, Google Ads & Grants)
  • SEO, onsite, tech-optimering, organisk linkbuilding
  • Webanalyse & optimering (Gogoel Analytics, Hotjar, VWO, MOZ, mm)
  • Advisory board-roller inden for tekonologi, medier og crowdfunding

Jeg arbejder for Folkekirkens Nødhjælp som ansvarlig for digital markedsføring. Arbejdsopgaver er brede: Bidrage til kampagneudvikling, eksekvere kampagner og efterfølgende analyse og evaluering.

Arbejdsopgaver
Eksempler kunne være julekampagne Giv en Ged, momentumindsatser i katastrofesituationer, vores årlige landsindsamling samt en række kampagner relateret til kampen mod klimaforandringer og de mennesker, der berøres dybest af dem, verdens fattigste - herunder promovering af vores arbejde inden for genbrug og reduktion af madspild.

Det er en bred stilling inden digital markedsføring på følgende platforme: Facebook, display, search, YouTube, Instagram, Linkedin, Pinterest -- med primært fokus på de første tre.

Pull-markedsføring
Derudover banker mit hjerte meget for pull-markedsføring, herunder særligt organisk search - og jeg levede i en periode af søgemaskineoptimering af egne og andres platforme.

Vi arbejder for tiden med udvikling af digital strategi, kanalstrategi og spadestik til nyt CMS - alt som en del af organisationens digitale transformation.

Webanalyse & forretningsudvikling
Slutteligt bruger jeg en del tid på dags til dags-webanalyse og indspark til større evalueringer via insights fra Google Analytics, Hotjar (heatmaps, user recordings og form analysis) og Visual Website Optimizer.

Om Folkekirkens Nødhjælp som arbejdsplads
Det er god sag. Det er en god arbejdsplads, og der er mulighed for at dykke ned i stort set alle digitale discipliner. Det giver mulighed for at være både generalist og specialist efter behov

Tidligere
I 1993 programmerede jeg et af Danmarks første sociale medier, NetLock BBS, i en stereotyp kælder indvævet i sød modemsang (for dem, der kan huske den slags).

AI og chatbots
I 2005 var jeg superheldig at blive en del af en startup, hvor vi slap tidlig kunstig intelligens i form af en syntetisk pige i form af en chatbot , Spleak, løs på internettet.

Positoneringsbureau
I 2008 startede jeg et positioneringsbureau med speciale i det (på det tidpunkt) unge digital markedsføring-område sammen med min rigtige gode ven Jannick.

Gastronomi
Sideløbende bloggede jeg på livet løs om mad, vin og alt det, der ligger rundt om. Det blev til Bergholts opskrifter, som nogle måneder havde mere end 150.000 læsere.

Advisory boards
I samme periode sad på teknologifrontne i advisory board hos hostingudbyderen Meebox, som lavede en exit til Zitcom; og i advisory board hos upcomming-mediet Netudgaven.

Uddannelse
Jeg har en kandidatgrad i engelsk (2002) og modtaget Københavns Universitets guldmedalje for en litteraturteoretisk prisopgaveafhandling (2004).

I forhold til marketing er jeg autodidakt, men har taget en ordentlig håndfuld certificeringer hos Google & Facebook og læst dybt og bredt.

Fritid
I min fritid bruger jeg en del tid på musik, maleri (se eksempler her), poesi, te (særligt Pu-erh), planter, bøger og Tai Chi Chuan.

Blogging
Siden 2007 har jeg blogget på Bergholts opskrifter; projektet er gået i stå, men der er fortsat mange læsere på grund af at sitet er godt søgemaskineoptimeret.

I december 2020 gik jeg i gang med et nyt blogprojekt, hvor emnerne er inden for teknologi, lyd, litteratur, musik, kommunikation og markedsføring.

Folkekirkens Nødhjælp | se profil

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styr…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere