Kim Bisgaard

CEO at Culture & Business

  • Innovation Lab

Om

Om Kim Bisgaard

Kim Bisgaard er en erfaren foredragsholder og rådgiver indenfor nye trends, forretningsudvikling, virksomhedskultur, økonomi, teknologi og branding. Kim arbejder også hands on med nye tendenser og vilkår i en række større projekter, hvor han realiserer nye p…

Læs mere  

Om

Om Kim Bisgaard

Kim Bisgaard er en erfaren foredragsholder og rådgiver indenfor nye trends, forretningsudvikling, virksomhedskultur, økonomi, teknologi og branding. Kim arbejder også hands on med nye tendenser og vilkår i en række større projekter, hvor han realiserer nye produkter, services, forretningsmodeller og koncepter. Han arbejder f.eks. med by- og regionudviklingsprojekter i mange størrelser og både i Aarhus, Berlin, trekantsområdet osv. 

Desuden er Kim Bisgaard aktivt bestyrelsesmedlem og rådgiver i en længere række sammenhænge - både kommercielle virksomheder, startups, NGO’ere, foreninger, kulturprojekter mv. 

Kim er herudover ekstern lektor i innovation, branding og entreprenørskab på Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, og han er fast blog-skribent om kultur og udvikling for Aarhus Stiftstidende og JP Aarhus.

Kim var tidligere leder af Godsbanen i centrum af Aarhus og i årene 2008-2012 var han direktør for Horsens Ny Teater A/S.

Kim er desuden født og opvokset i Horsens og har en universitetsuddannelse i musikvidenskab og økonomi fra Aarhus Universitet. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere