Lasse Alfastsen

Strategisk direktør & medstifter af Partnerskabshuset Krydsfelt

Om

Mit navn er Lasse Alfastsen, og jeg er bæredygtig iværksætter og kommunikatør. 

Jeg tror på, at formålsdrevne aktører spiller en afgørende rolle i den bæredygtige omstilling. Dem, der har bæredygtighed i deres DNA og i…

Læs mere  

Om

Mit navn er Lasse Alfastsen, og jeg er bæredygtig iværksætter og kommunikatør. 

Jeg tror på, at formålsdrevne aktører spiller en afgørende rolle i den bæredygtige omstilling. Dem, der har bæredygtighed i deres DNA og i kernen af forretningen. 

De aktører hjælper jeg med at identificere og fortælle inspirerende historier via relevante medier, så de får mest mulig indflydelse på sagen og feltet. Ofte sker det med udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål som ramme, sprog og løftestang. 

Hver virksomhed/organisation har sine udfordringer, og jeg tilbyder derfor en række forskellige ydelser, som du kan se nedenfor.

Med min umættelige nysgerrighed, mit passionerede bæredygtighedsnørderi og flere års erfaring som værdidrevet iværksætter og kommunikatør, tilbyder jeg en unik kombination af tung faglighed og utrættelig passion for at skabe bæredygtig forandring.

Jeg har altid øje for den gode sag, næse for den gode forretning og hjertet på rette sted.

Bæredygtig kommunikation for en bæredygtig fremtid.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere