MONICA KLEPP BJERRUM

Adm. direktør

Om

Jeg hjælper virksomheder til at lykkes med forretningsudviklende CSR og bæredygtig omstilling. I 2014 etablerede jeg, MOOW Strategy, Sustainability & Communication, som rådgiver danske virksomheder inden for  CSR-strategi, bæredygtig forre…

Læs mere  

Om

Jeg hjælper virksomheder til at lykkes med forretningsudviklende CSR og bæredygtig omstilling. I 2014 etablerede jeg, MOOW Strategy, Sustainability & Communication, som rådgiver danske virksomheder inden for  CSR-strategi, bæredygtig forretningsudvikling, CSR-rapportering, klargøring til §99a samt formidling og branding af CSR. Her hjælper jeg virksomheder inden for fødevarebranchen, detailhandlen og industrien med at præstere i markeder på vej mod bæredygtighed som en primær konkurrenceparameter.

Jeg har mine rødder inden for strategisk kommunikation og branding og har gennem de seneste12 år specialiseret mig i dybden inden for strategisk CSR og bæredygtighed.

Uddannelse: Cand merc. og journalist

Karriere: Kommunikationsdirektør i Lantmännen Unibake, kommunikationschef i Dansk Supermarked, direktør for consumer communication i Mannov.

Branchespecialier: Fødevarebranchen, detailhandel, industri & produktion, FMCG, B2B

Fagspecialer: CSR-rådgivning, CSR-strategi, CSR-rapportering, bæredygtig koncept- og forretningsudvikling, corporate communication, branding, koncept & idé.    

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere