Rune Sandholt

Stifter af NGUVU

Om

Jeg brænder for at gøre en forskel for den verden, jeg lever i. Og jeg brænder for at finde de løsninger, der er med til at gøre størst mulig forskel for dem, der har allermest brug for det. Derfor har jeg stiftet NGUVU, der skal sikre fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling til k…

Læs mere  

Om

Jeg brænder for at gøre en forskel for den verden, jeg lever i. Og jeg brænder for at finde de løsninger, der er med til at gøre størst mulig forskel for dem, der har allermest brug for det. Derfor har jeg stiftet NGUVU, der skal sikre fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling til kvindelige småbønder i Kenya og enlige mødre fra Nairobis slum. Jeg er overbevist om, at det er nøglen til at skabe en langvarig, positiv forandring for kvinderne og deres børn.

NGUVU samarbejder med den lokale organisation Riziki Kenya, der de seneste 15 år har arbejdet for at forbedre levevilkårene for udsatte kvinder i Kenya.

Riziki Kenya arbejder ud fra tanken om, at det stærkeste middel til at hjælpe de udsatte kvinder er at give dem redskaberne til at klare sig selv – altså det vi billedligt talt beskriver som at give dem fiskestangen, så de selv kan fange fiskene.

Jeg har tidligere været Partnerskabschef hos SOS Børnebyerne og CSR-ansvarlig i Codan Forsikring.

NGUVU | se profil

Om NGUVU NGUVU betyder ”styrke” på Swahili…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere