Sandja Brügmann

CEO

  • Refresh Agency

Om

Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi for miljø, samfund og bundlinje igennem kommunikation og ledelsesudvikling. Gennem mere end 15 år har vi samarbejdet med en lang række virksomheder og ledere i USA og Skandinavien fra respekterede corporates til sociale iværksættere gennem:…

Læs mere  

Om

Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi for miljø, samfund og bundlinje igennem kommunikation og ledelsesudvikling. Gennem mere end 15 år har vi samarbejdet med en lang række virksomheder og ledere i USA og Skandinavien fra respekterede corporates til sociale iværksættere gennem: 

•    Sustainable Communication & PR  - Global, Nordics, USA - strategisk rådgivning, træning og implementering. (Kunder som: Sustainable Brands, The Body Shop, Goodbelly, Spier, LM Byg, Sustainia).

•    Strategisk Business Advisory og Uddannelse – strategiske skræddersyede rådgivnings- og udviklingsforløb (Kunder som: Unreasonable Institute, Remmer, Global Fund for Women)

•    Speaking & Workshops - inspirationsforedrag om the future of business, conscious leadership, CSR & kommunikation, sustainable og sociale business trends (Kunder som: Sustainable Brands, CSR-Link, Natural Products Expo West)

•    Conscious Leadership transformerende ledelses processer – skræddersyede rådgivnings- og udviklingsforløb. (Kunder som: LEGO, University of Colorado Boulder).


Vi har specialiseret fokus på stakeholder co-action, forretningsdrevet kommunikation, forretningsdrevet ledelses- og employee motivation, performance, innovation og velværre i koblingen af passion, purpose, social, miljø og bundlinje impact. Vi hjælper i højeste grad vores kunder med at optimere forretning gennem de menneskelige resource via ledelsesværktøjer og processer, der udvidder cognitivt, bevidsthedsmæssigt og øger innovation og kreativitet (Conscious Leadership), purpose og værdi-drevet forretningsoptimering, corporate og influencer kommunikation og branding.

Refresh Agency og The Passion Institute er stiftet af sustainable communication og conscious leadership ekspert, Sandja Brügmann, som bla. har været bosat, og drevet forretning, i USA i 16 år, er medforfatter til Gurubogen og er Women Leadership Achievement Award modtager i 2017.

Link med Sandja på LinkedIn.
 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere