Steffen Kallehauge

Communications Manager

  • MäRK

Om

Jeg vil gøre verden til et bedre sted. Det er jeg ikke alene om. Det deler jeg med rigtig mange andre. Det er også derfor, jeg ved, at det er muligt – og som Communications Manager ved MäRK øger jeg virksomheders kendskab til, hvordan det er muligt. Hvordan det er m…

Læs mere  

Om

Jeg vil gøre verden til et bedre sted. Det er jeg ikke alene om. Det deler jeg med rigtig mange andre. Det er også derfor, jeg ved, at det er muligt – og som Communications Manager ved MäRK øger jeg virksomheders kendskab til, hvordan det er muligt. Hvordan det er muligt at gøre verden til et bedre sted. Det er fremtiden. Det er det, de unge vil have. Men faktisk også alle mulige andre. Og det er det, vi skal rykke på. 

Jeg er uddannet cand.mag i politisk kommunikation fra AAU CPH, og det er ud fra det punkt, jeg starter. Det er derfra, min verden går. Et interessefelt, der startede ud fra et idealistisk perspektiv om at give mit bidrag til at gøre verden til et bedre sted. At kunne være en inspiration til forandring, og der har det faktisk ikke rigtigt bevæget sig videre fra. Og der er nok at tage fat i, der er masser af potentiale, der bare venter på at blive forløst. 

Penge har vi efterhånden nok af, vi behøver ikke flere, og vi søger derfor noget nyt. Nye valutaformer. Og nej, her taler jeg ikke om kryptovaluta. Jeg taler om anerkendelse, mening, fællesskab, og det ’at gøre godt’. Og hvis du kan formå at forløse det, har du sat dig ind i en DeLorean (en eldrevet selvfølgelig). Du har sat dig ind i fremtiden.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på + 45 40 23 78 63.

MäRK | se profil

Vi forandrer verden én virksomhed ad gangen…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere