Sune Skadegaard Thorsen

CEO

Om

Sune skiftede i 1996 karrierespor fra international erhvervsadvokat til CSR rådgiver. Sune arbejdede på at etablere den princip-baserede tilgang til CSR; både teoretisk og, ikke mindst, igennem praksis. Sune udviklede blandt andre Novo Nordisk strategi i…

Læs mere  

Om

Sune skiftede i 1996 karrierespor fra international erhvervsadvokat til CSR rådgiver. Sune arbejdede på at etablere den princip-baserede tilgang til CSR; både teoretisk og, ikke mindst, igennem praksis. Sune udviklede blandt andre Novo Nordisk strategi i årtusindeskiftet.

Med FNs Global Compact fra 2000 har tilgangen for alvor slået igennem; nationalt som internationalt. Med sin fokus på social bæredygtighed, hvis kerne er defineret gennem menneskerettighederne, deltog Sune samarbejdet med Prof. Ruggie og ledende internationale virksomheder på at udvikle FNs Retningslinjer; den globale minimumsstandard for ansvarlig virksomhedsadfærd, der blev enstemmigt vedtaget i FN i 2011. Standarden blev en integreret del af OECDs Retningslinjer.

Sune rådgiver en række virksomheder, FN organisationer, EU og nationalstater i arbejdet med implementering af minimumsstandarden (CSR compliance) og strategisk CSR. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere