Event

Brugte tekstiler og tekstilaffald - Hvordan udbydes de og er der et marked?

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 12.06.2018
Start tidspunkt: 09.00
Sted: B!NGGs konferencelokale, Vesterbrogade 149, 1620 København V
Tilmeld  

I Danmark har vi masser af erfaring med indsamling af tekstiler fra både private og velgørende organisationer - men hvordan vil et kommende krav fra EU om separat indsamling af tekstiler og et øget fokus på tekstilressourcer påvirke indsamling og marked?

På dette seminar sætter vi fokus på mulighederne for indsamling af de brugte tekstiler og forventningerne til fremtidens marked. I forhold til indsamlingen skal vi bl.a. blive klogere på offentlige aktørers muligheder og pligter i forbindelse med selv at forestå indsamling eller alternativt at udbyde indsamlingen til private aktører. Vi vil også høre om erfaringerne indtil nu, samt om der er mulighed for, at eksempelvis den nordisk udviklede certificeringsordning kan være et relevant tildelingskriterie, som kan anvendes i kommende udbud. Endelig skal vi høre, hvad der sker på både det danske og det internationale marked for brugte tekstiler – hvor kan vi afsætte de danske mængder og hvordan kan vi forvente, at udviklingen bliver fremover?

Efter frokost er der møde i DAKOFAs netværk for tekstiler.

Se det fulde program og tilmeld dig her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere