Event

Bureau Veritas' Bæredygtighedskonference 2023

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 08.06.2023
Start tidspunkt:
Sted: Werkstatt, Refshalevej 167A, 1432 Copenhagen K
Tilmeld  

Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023 nærmer sig, og nu er programmet landet. Du kan se frem til en række spændende oplægsholdere, der alle giver den fuld skrue på bæredygtighed.

På konferencen får du blandt andet en nærmere introduktion til anti-greenwashing af Charlotte Thy, Lead Auditor hos Bureau Veritas. Charlotte vil ligeldes dykke ned i de danske krav, en lille guide til, hvordan man kan arbejde med det samt nogle highlights og nedslag i det nye europæiske forslag.

"Tillid er en flygtig størrelse. Relationen til markedet, kunderne og det omkringliggende samfund afhænger af  måden, hvorpå bæredygtighed kommunikeres og markedsføres.

Grundlæggende skal grøn markedsføring understøttes af den korrekte miljødokumentation, ellers kan det betragtes som vildledende.

Forbrugerombudsmandens Quick Guide sætter rammerne for, hvad der kræves i forskellige typer markedsføring, f.eks. on-label claims, rapportering af målsætninger og meget andet. Det kommende EU direktiv om "Green Claims" bliver de fremtidige krav til grøn markedsføring." - Charlotte Thy, Lead Auditor hos Bureau Veritas

VI glæder os til at se dig den 8. juni 2023. 

Tilmeld dig her...

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere