Event

Bygge- og anlægsaffald - viden og erfaringer du ikke kan undvære!

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 27.08.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: B!NGS, Vesterbrogade 149, 1620 København V
Tilmeld  

På denne konference vil du blive godt klædt på til at kunne bidrage i egen organisation til udvikling og omstilling mod mere og bedre genbrug og genanvendelse af bygge- og anlægsaffaldet.

Du vil med denne viden være opdateret på, hvilke større initiativer der pågår i Danmark, og som vil sætte retningen for fremtidens håndtering og anvendelse af byggeaffald.

Der igangsættes og gennemføres lige nu en række større initiativer, som alle har til formål at udvikle rammer, teknologier, metoder og andre værktøjer til fremme af cirkulært byggeri. På konferencen vil vi tage fat i de seneste igangsatte initiativer, som kan forventes at bidrage med konkrete værktøjer til at imødekomme de mange forhold, som både byggebranchen og affaldsbranchen peger på som barrierer for bedre og mere genbrug og genanvendelse. Der sættes særligt fokus på kortlægning af potentialerne, konkrete krav og retningslinjer for selektiv nedrivning, systemer til sporbarhed samt dokumentation af de sekundære byggematerialers kvalitet. 

Du får således et godt indblik i, hvad der arbejdes med og hvad det kan forventes at få af betydning for fremtidens håndtering og anvendelse af byggeaffald.  

Konferencen er derfor relevant for alle, som arbejder med byggeaffald til dagligt, og for dem som ønsker at holde sig orienteret om, hvad der foregår på området.

Klik for at se det fulde program og tilmelde dig konferencen

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere