23.07.2018  |  Kommunikation

Care4Cattle: Bayer og World Farmers’ Organisation går sammen om nyt globalt initiativ til gavn for dyrevelfærd

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hver dag viser landmænd verden over engagement i dyrs velfærd, sundhed og pleje - og det skal selvfølgelig belønnes. Derfor har Bayer lanceret initiativet Care4Cattle i samarbejde med World Farmers’ Organisation (WFO).

En hyldest til engagement og innovativ tænkning 
Forbedringer i dyrevelfærd er en løbende proces, der kræver samarbejde og engagement. Care4Cattle-initiativet yder støtte til dyrlæger, landmænd og forskere der arbejder for at forbedre velfærd på innovativ og praksisorienteret vis.

Dyresundhed og -velfærd er en vigtig del af Bayers bæredygtighedsstrategi og et kerneelement i virksomhedens globale virke.

Dirk Ehle (Head of Animal Health, Bayer) forklarer:
“Gennem Care4Cattle kan vi støtte dyreprofessionelles fortsatte bestræbelser på at fremme dyrevelfærd, opmuntre dem til mere innovativ tænkning og hjælpe dem med at gøre gode ideer til virkelighed til gavn for dyrene. At tage vare på dyrs velfærd er den rette ting at gøre.”

Et vigtigt samarbejde   
De 30.000 EUR, finansieret af Bayer, vil blive tildelt projekter med særligt fokus på at fremme kvægs sundhed og velfærd. De endelige projekter udvælges af en jury bestående af uafhængige dyrevelfærdseksperter, sammen med repræsentanter fra World Farmers’ Organisation og Bayer.

Der hersker stor glæde over det nye globale initiativ, både hos Bayer og WFO, og Theo De Jager (President, World Farmers’ Organisation) udtaler følgende: 
”Dyrevelfærd er et stigende fokus i hele verden. Effektiv gennemførelse af bæredygtige dyrevelfærdsstandarder kræver konstant innovation, samt et stærkt partnerskab mellem landmænd, industri, alle niveauer i regeringen og samfundet. Af disse grunde er vi glade for at kunne samarbejde med Bayer om dette projekt. Forbedring af kvægs trivsel på gårdsniveau gavner dyrene, og det gavner i sidste ende også landmændene.”

Du kan følge med i, og læse mere om, Bayers indsats for dyrevelfærd på:      
https://animalhealth.bayer.com/en/commitment-responsibility/care4cattle/     

Vinderne af Care4Cattle-stipendierne vil blive annonceret i september 2018.      

Mere fra Bayer

Bayer

http://www.bayer.dk/da

CSR er en integreret del af Bayers bæredygtighedsstrategi og vores virksomhedspolitik. Vi betragter os selv som en ansvarlig ”corporate citizen” i de mere end 150 lande, hvor vi har forretningsaktiviteter.Her bidrager vi til lokalsamfundet gennem mere end 300 sociale projekter, der er fokuseret inden for områderne:Uddannelse og forskning Sundhed og sociale behov…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere