CBS

Kommunikation

Klar til start: Nu kommer der ikke flere ændringer til EU's rapporteringsstandarder

EU's standarder for rapportering om bæredygtighed er færdige. De modtages med glæde over at ventetiden er forbi, men også med bekymring for at der bliver smidt alt for mange æg i en kurv: væsentlighedsanalysen.

Samfund

Forbrugere overdriver bæredygtige valg: ”Praktik står i vejen for gode intentioner”

År for år vokser andelen af danskere, der i markedsundersøgelser, tilkendegiver, at de baserer deres forbrug på mærker og butikkers bæredygtighed. Men ofte kommer hverdagens praktik i vejen for, at vi reelt handler så grønt, som vi gerne vil, forklarer CBS-professor.

Medarbejder

Stort nyt studie: Kvinder tjener stadig mindre end mænd selv i samme job

Når mænd og kvinder er ansat i samme job på samme arbejdsplads, tjener kvinder stadig gennemsnitligt syv procent mindre end mændene. Det viser et nyt og stort internationalt studie, som CBS har deltaget i på vegne af Danmark.

Strategi & ledelse

Ambitiøse virksomheder sidder ikke og fifler med marginalerne

Hvordan integrerer virksomheder bæredygtighed? Forskningen peger på fem mulige veje. Ligegyldigt hvilken vej, man tager, stiger kravene til dokumentation og forventningerne til ambitionsniveau.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere