Event

CBS Executive agilitetsnetværk

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

 • info@cbs-executive.dk
 • +45 38 15 60 00
 • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 27.01.2022
Start tidspunkt: 15:00
Sted: Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Tilmeld  

For tidligere og kommende deltagere på sommerkurset Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling og andre med interesse for emnet.

Agilitetsnetværket er oprettet på initiativ af tidligere deltagere fra CBS Executives Sommerskolekursus Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling sammen med kursuslederen på kurset Claus Nygaard:

Vi ønsker at drive et åbent netværk, der udforsker begrebet agilitet i relation til ledelse, innovation og forretningsudvikling.  Dette for at inspirere, skabe diskussion og læring, samt give grobund for nye relationer. Tanken er derfor, at vi i netværket skal tæt på deltagernes agile praksis og dele metoder og resultater.

Umiddelbart tænker vi 3-4 møder om året, så vi kan holde forbindelsen og fortsat kan inspirere hinanden. CBS Executive Fonden lægger hus til, men nogle gange tager vi måske på virksomhedsbesøg hos en deltager for at se nærmere på den agile praksis.

Næste møde: den 27. januar 2021 kl. 15:00-17:00.

Næste møde: den 27. januar 2021 kl. 15:00-17:00.

Det er gratis at deltage i netværket, og ønsker du at deltage i næste møde, så tilmeld dig øverst på denne side. 

Program for torsdag d. 27. januar 2022.

 • 15.00: Velkommen.
  Vi byder velkommen og tager temperaturen på deltagernes agile organisering/arbejde.
 • 15.10: Finn Hessellund fra ITCI A/S fortæller om, hvordan de i deres softwareudvikling arbejder med ægte agile og sætter kunden og kundens behov i centrum med frontend first. Det gør dem 10 x mere effektive og gør dem i stand til konstant at overgå kundens forventninger. I sit oplæg fokuserer Finn på betydningen af organisering og processer frem for softwareteknik.
 • 15.40: Spørgsmål til Finn og drøftelse af mulighederne i ægte agile.
 • 16.00: Kort pause.
 • 16.10: Agilitet = læring.
  Professor Claus Nygaard sætter lighedstegn mellem agilitet og læring.
 • Nærmere bestemt viser Claus, hvordan forskellige agilitetsniveauer i virksomheden fører til forskellige læringsniveauer. Det gør han ved at koble agilitetsteorien med Batesons læringsteori og vise nogle konkrete forskelle på virksomheder, der er agilt umodne, og virksomheder, der har agile superkræfter.
 • 16.30: Drøftelse af agil organisering/arbejde.
  Vi slutter mødet af med at drøfte, hvad du tager med som inspiration til dit eget arbejde med agil organisering/arbejde.
 • 17.00: Tak for i dag.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere