20.02.2018 | Navnenyt

CBS kårer Lise Kingo til årets Æresalumne 2018

CBS har udnævnt Lise Kingo til årets Æresalumne 2018. Hun tildeles hædersbevisningen på grund af hendes ledelsesværdier og virke inden for Corporate Social Responsibility, som også er centralt for CBS’ værdier i dag.

"Udnævnelsen til CBS Æresalumne betyder meget for mig. Det er en meget stor ære og et stort privilegie at blive tildelt en så stor anerkendelse af min tidligere læreanstalt, særligt og især da CBS udviser et så stort engagement i CSR", siger hun til CBS i forbindelse med udnævnelsen.

Lise Kingo har siden 2015 været CEO og Executive Director af United Nations Global Compact og forestår arbejdet med erhvervslivets medansvar for at opnå FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling inden 2030.

I Danmark har hun tidligere arbejdet med CSR i Novo Nordisk, og så er hun formand for Rådet for Samfundsansvar under Erhvervsstyrelsen og har i forbindelse med sit virke haft meget at gøre med CBS’ forsknings- og uddannelsesmiljø inden for Corporate Social Responsibility.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere