Event

Certificering af bæredygtigt byggeri

BYG FYN

www.bygfyn.dk

  • cme@erhvervshusfyn.dk
  • +45 20 23 16 34
  • Forskerparken 10, 5230 Odense M
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 23.01.2020
Start tidspunkt: 13:00 — 15:30
Sted: Forskerparken Forskerparken 10 5230 Odense M
Tilmeld  

Du er hermed inviteret til et møde, hvor vi stiller skarpt på certificering af bæredygtigt byggeri. Glæd dig til at blive inspireret og dele din viden om tiltag i det bæredygtige byggeri.

Hvordan skaber arkitektur social, miljømæssig og økonomisk værdi, og hvordan er perspektiverne til Level(s)?
Du vil blive introduceret til Danske Arkitektvirksomheders guide ARKITEKT, der dokumenterer værdiskabelsen i det bæredygtige byggeri. Chefkonsulent for bæredygtighed, Peter Andreas Sattrup, Danske Ark vil perspektivere danske byggerier til Level(s), der er EU-kommissionens nye metode til vurdering af bæredygtigt byggeri. Han vil desuden give sit bud på en kommende bæredygtighedsklasse i bygningsreglementet.

De første erfaringer med certificeret alment boligbyggeri
40 dokumenterede bæredygtige boliger er taget i brug i Lensmarken i Årslev. Bæredygtighed er tænkt ind i valget af byggematerialer, byggeprocessen og i hele byggeriets levetid. Bygningen har desuden opnået guld-klassificering i den nationale bæredygtighedscertificeringsordning, DGNB. Projektudviklingschef Bente Karlskov fra CIVICA vil dele sine erfaringer om opførelse og drift fra bygherrens synsvinkel. Hun vil også komme med sit bud på fremtidige bæredygtighedstiltag i nye CIVICA-projekter.

Se programmet her

Tags: BYG FYN

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere