03.09.2018 | Navnenyt

CHARLOTTE FISCHER NY DIREKTØR I DANSK AFFALDSFORENING

Charlotte Fischer er ny direktør i Dansk Affaldsforening. Hun kommer fra en chefstilling i Concito og har erfaring fra både lands- og regionalpolitik, organisationsverdenen samt den kommunale sektor.

Det bliver Charlotte Fischer, der som ny direktør for Dansk Affaldsforening, skal stå i spidsen for den kommunale affaldssektors interessevaretagelse.

Med sin store erfaring fra både politik, organisationsverdenen og den grønne sektor, har foreningen sikret sig en velkvalificeret kandidat til direktørposten, mener Mads Jakobsen, formand for Dansk Affaldsforening.

”Vi har i Charlotte Fischer rekrutteret en kompetent profil med stærke kommunikative evner, indsigt i den kommunale verden og solid erfaring med cirkulær økonomi og interessevaretagelse. Det er den rette kombination af kompetencer i forhold til at sikre kommuner og affaldsselskaber gode rammer for at forsætte udviklingen af den cirkulære økonomi og sikre borgerne et sundt miljø og god, sikker forsyning,” siger Mads Jakobsen, formand for Dansk Affaldsforening.

For Charlotte Fischer er direktørjobbet en fantastisk mulighed for at sætte yderligere skub i Danmarks omstilling til en mere cirkulær økonomi.

”Jeg går til opgaven med en stor lyst til at være en del af den store omstilling, som affaldssektoren står overfor. Den kommunale affaldssektor er en væsentlig og samfundskritisk sektor, som spiller en afgørende rolle i fremtidens cirkulære økonomi,” siger Charlotte Fischer.

Hun kommer fra en stilling som chef for bæredygtigt erhverv i den grønne tænketank Concito og har tidligere blandt andet arbejdet som kommunikationsdirektør i brancheorganisationen Forsikring og Pension.

Derudover har hun siddet i Folketinget og regionsrådet i Region Hovedstaden for Radikale Venstre. Hun har ligeledes som fuldmægtig i KL erfaring fra den kommunale verden.

Charlotte Fischer tiltræder som direktør mandag 1. oktober.

Kontakt:
Mads Jakobsen, formand Dansk Affaldsforening: 2032 3486
Charlotte Fischer: 3125 9655

CV - CHARLOTTE FISCHER

Uddannelse

  • Cand.mag. i fransk, statskundskab og retorik ved Københavns Universitet, 1990
  • Executive Leadership Training, Green Andersen Erhvervspsykologi, 2012

Erhvervserfaring

2016 – Chef for bæredygtigt erhverv, CONCITO
2013 – 2015 Direktør, Rådet for Bæredygtig Erhvervsudvikling
2008 – 2013 Kommunikationsdirektør i Forsikring & Pension
1999 – 2005 Kommunikationschef i Amtsrådsforeningen
1997 – 1999 Politisk redaktør, den radikale presse på Christiansborg
1995 – 1997 Pressechef for Det Radikale Venstres folketingsgruppe
1993 – 1995 Fuldmægtig i KL's EU-kontor i Bruxelles
1991 – 1993 Fuldmægtig i Det Fælleskommunale EF-Sekretariat i KL

Politisk karriere

2010 – 2017 Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden for Radikale Venstre
2005 – 2007 Medlem af Folketinget for Radikale Venstre

 

Mere fra Dansk Affaldsforening

Dansk Affaldsforening

www.danskaffaldsforening.dk

Dansk Affaldsforenings mission er at skabe værdi for medlemmerne ved at arbejde for bedre, enklere og mere miljø-, klima- og ressourcerigtig affaldshåndtering, så vi får optimeret den samfundsmæssige udnyttelse af ressourcerne i affaldet.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere