#circularity #fashion #sustainability

Klima, miljø og energi

Institutionernes klimaløsninger findes på gulvet

Folkeskoler og børnehaver har bæredygtighed på dagsordenen. Et af målene er at optimere eksisterende bygninger og bruge materialer med dokumenterede klimadata i hele livscyklussen. Det gør linoleumsgulve til en del af svaret på, hvordan vi opgraderer.

Indhold fra partner

Samfund

Kirkens Korshær møder modeverden med nyt samarbejde

Bæredygtighed, genbrug og velgørenhed møder den avantgarde modeverden i et nyt samarbejde mellem Kirkens Korshær og det danske modebrand Buster's World, hvor defekte soveposer får nyt og moderigtigt liv.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Biodiversitet i tekstilbranchen – ”Vi behøver ikke misbruge naturen, for at tjene penge”

“Det hele startede med ”the farmer suicides”, indleder Sreeranga Rajan vores samtale om biodiversitet i bomuldsproduktionen. Unægtelig et stykke vej fra de hjemlige diskussioner om plads til ulve og udformning af insekthoteller.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Arbejd cirkulært ved at forlænge dit produkts levetid

Når I som virksomhed gerne vil arbejde cirkulært, kan I sætte ind forskellige steder i værdikæden. Den mest bæredygtige løsning er at producere og indkøbe langtidsholdbare produkter. Her spiller vedligeholdelse og levetidsforlængelse en stor rolle.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere