Event

Cirkulær økonomi i praksis

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 25.02.2019
Start tidspunkt: Kl. 9.00
Sted: DAKOFAs lokaler, Vesterbrogade 149, 1620 København V
Tilmeld  

Alle taler om cirkulær økonomi – men, hvordan arbejder du med det i praksis? I samarbejde med Ouroboros afholder DAKOFA igen et 2-dages kursus om cirkulær økonomi specifikt designet for affaldssektoren.

Hvordan får du bæredygtig cirkulær økonomi til tops på dagsordenen i din organisation? Og hvordan får du cirkulær økonomi til at blive en integreret udviklingsmetode i din organisation?

Har du stillet dig selv disse spørgsmål, og har du lyst til at gøre tidens trend til konkret handling, der skaber forretningsmæssig og samfundsmæssig værdi, så kom og deltag. Kurset blev hurtigt overtegnet ved afholdelsen i 2018, så vil du sikre dig en plads i 2019, så meld dig til allerede nu.

Det får du med hjem:

  • Du får nye vinkler og forståelse for cirkulær økonomi
  • Du får værktøjer, tips og tricks til at omstille de store ord om til konkrete handlinger
  • Du får indsigt i gældende og kommende rammebetingelser i forhold til cirkulær økonomi
  • Du får løftet cirkulær økonomi fra en teknisk til en forretningsmæssig disciplin
  • Du får udfordret dine vante tænkemåder og forståelser
  • Du får inspiration og erfaringer fra erfarne eksperter på området.

Kursets indhold:
Der vil blive lagt vægt på, hvordan du personligt kan bruge cirkulær økonomi i din organisation, så du kan tage del i omstillingen. Kurset vil gennemgå grundtanken og grundelementerne i cirkulær økonomi som et mindset, som en økonomisk model og som en udviklingsmetode/værktøj. På kurset vil vi illustrere, hvad cirkulær økonomi kan bruges til - uanset om du sidder i en kommune, virksomhed eller en organisation – samt give dig konkrete værktøjer til at tænke og arbejde cirkulært med dit fagområde samt ift forretningsudvikling, erhvervsudvikling, nye løsninger og et skift i måden at se og arbejde med affald.

Målgruppe:
Aktører i den danske affalds- og ressourcesektor, såvel offentligt som privat ansatte og ledere, der arbejder med planlægning, innovation og udvikling. 

Læs mere om kurset ved at klikke her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere