Event

Cirkulære udbud – hvorfor og hvordan?

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

  • nben@aalborg.dk
  • 99312429
  • Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 05.03.2020
Start tidspunkt: 10:00-15:00
Sted: Aalborg Universitet, Create, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg
Tilmeld  

Cirkulære indkøb hos det offentlige kan gøre en stor forskel: Trække virksomheder og andre aktører i en mere cirkulær retning og derved skabe mindre affald og mindske CO2-aftrykket. Derfor holder vi seminar om cirkulære udbud.

Her serverer vi et overblik over området, sætter fokus på juraen, giver inspirerende erfaringer og rum til at skitsere mulige tiltag i egen organisation. Vi sætter særligt fokus på erfaringer inden for indkøb af møbler og IT samt arbejdet med FN’s Verdensmål.

Det offentlige i Danmark køber hvert år for 320 milliarder kroner – og kommuner og regioner står for størstedelen, derfor er cirkulær indkøb vigtig. 

Hvem er det for?
Seminaret henvender sig til udbudskonsulenter i det offentlige og virksomheder samt til miljø-, bæredygtigheds- og affaldsmedarbejdere i kommuner og regioner.

Hvad koster det?
Det er gratis at deltage.

Hvem står bag?
Bag seminaret står Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Kommunalteknisk Chefforening (KTC), Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI), Forum for Bæredygtige Indkøb, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling (NBE) og Enterprise Europe Network (EENA).

Hvornår finder det sted?
Seminaret finder sted torsdag den 5. marts 2020 kl. 10-15.

Hvor foregår det?
Aalborg Universitet, Create, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg, lokale RDB 14.3.339

Læs hele programmet her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere