Jobopslag

Communication Manager til Flügger

Flügger group A/S

www.flugger.com

  • ulma@flugger.com
  • 70 15 15 05
  • Islevdalvej 151, 2610 Rødovre
Se profil  
Stilling: Communication Manager
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: 17.03.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 18.02.2021
Søg job  

Brænder du for intern kommunikation, og trives du i et dynamisk miljø? Flügger er en traditionsrig virksomhed med dybe rødder, højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi søger en stærk kommunikationsprofil, der favner bredt fagligt, kan drive projekter med sikker hånd, og som trives med at være udførende og i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Team, Time & Trust

Måske kender du Flügger og Flügger farver butikkerne, men vidste du, at vores rødder går flere hundrede år tilbage, og at vi er en international koncern med mere end 1600 kolleger på tværs af lande? Vi brænder for at udvikle, producere, sælge og vejlede om vores kvalitetsprodukter til både professionelle malere og private forbrugere, og vores passion for maling smitter af på alt, vi gør. 

Flügger er i rivende udvikling, og vores nye strategi, Going Green, sætter blandt andet retningen for et grønnere Flügger med fokus på mere bæredygtige produkter, mindre brug af plastik og reduktion af vores CO2-udledning.

Til vores hovedkontor i Rødovre søger vi dig, der har styr på din kommunikative værktøjskasse og forstår at bringe den i spil, specielt når det gælder engagerende kommunikation til medarbejdere. Vores medarbejdere er spredt geografisk, og arbejder på tværs af butiksled, administration, udvikling og produktion. Du har gerne minimum 3 års erfaring med kommunikationsarbejde og en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor kommunikation.

Tag del i rejsen
Som vores nye kollega får du en central rolle i at drive og udvikle kommunikationsdisciplinerne i Flügger. Dine ideer, engagement og indsats bliver afgørende for retningen for vores kommunikation, og du bliver ansvarlig for at føre ideerne ud i livet og styre projekterne sikkert i mål. Du har lyst til og evner at udvikle både kommunikationen, men også de kommunikationsplatforme, vi bruger i dag, så vi når vores medarbejdere på de bedste og mest tidssvarende måder – og altid i øjenhøjde.

I dit nye job refererer du til vores Head of Communication & CSR, hvor I sammen med vores Communication Coordinator udgør teamet i ”CSR & Communication”, der organisatorisk er etableret som en funktion med reference til vores CEO. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger fra både HR, Marketing og Digitalisering, når budskaber og projekter går på tværs, i en hverdag, der vil bestå af en bred vifte af kommunikationsopgaver. Du har styr på sprog og grammatik - vi kommunikerer på dansk, og får oversat nyheder og materiale til svensk og polsk, og i visse tilfælde engelsk.

Dine arbejdsopgaver:

  • Opsøge og fortælle de gode historier fra alle vores dygtige kolleger
  • Ansvar for og videreudvikling samt drift af vores interne kommunikationsplatforme, herunder app og intranet
  • Udarbejde kommunikationsplaner og eksekvere kommunikationsaktiviteter ved interne projekter såsom fx strategiopfølgning, lancering af nye initiativer osv.
  • Generel sparring og rådgivning om strategisk kommunikation
  • Ansvarlig for udvikling og opdatering af vores website, flugger.com
  • Øvrige kommunikationsopgaver, eksempelvis tværgående kommunikation og forankring af nye initiativer i Flügger

Din palet

Du har en uddannelse inden for kommunikation på kandidatniveau, og du har minimum 3 års praktisk erfaring med kommunikationsarbejde.

Din berøringsflade bliver stor, så det er vigtigt, at du har let ved og trives med at omgås mange forskellige mennesker og evner at samarbejde på alle niveauer på tværs af Flügger.

Du er kreativ og løsningsorienteret, og du omsætter nemt idé til handling på egen hånd. Du udgør en væsentlig del af kommunikationsteamet, og det er derfor vigtigt, at du kan følge opgaver til dørs, er god til at få ting fra hånden, kan tage initiativ og ikke er bange for at være udførende. Du har naturligvis stærke, kommunikative evner, tager ansvar og gør dig umage i alt, du kaster dig ud i.

Vi tilbyder

En stilling med et højt tempo og mange spændende opgaver i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, men hvor vi alligevel har fødderne solidt plantet.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og frokostordning. 

Arbejdsstedet er vores hovedkontor i Rødovre.

Kan du se dig selv i stillingen?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du frem til den 17. marts 2021 kontakte Head of CSR & Communication Ulla Matthiesen på 4064 7587 eller på ulma@flugger.com.

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på over 1,8 mia. Kr. og ca. 1400 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen og Kina. Cirka 510 af disse arbejder i Danmark. Vores job er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

Ansøgningsfrist: 17. marts 2021
 

For mere information
Kontakt: Ulla Matthiesen
E-mail: ulma@flugger.com
Telefon: (+45) 40647587

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere