Medlemsprofiler Se alle
Compass Group
Klima, miljø og energi

Slut med oksekød i kantinen på flere uddannelsesinstitutioner
I samarbejde med serviceleverandøren Compass Group har en række uddannelsesins9tu9oner valgt at droppe al servering af oksekød, der har en 10 gange højere klimabelastning end fx gris og kylling.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Compass group Danmark har opnået Svanemærke-certificering på hele rengøringsservicen
”I dag markerer vi en milepæl på vores bæredygtige rejse. Vi har gjort meget i lang tid, og nu har vi fået en blåstempling på det. Jeg har det nemmeste job med at modtage certifikatet – men jeg er så hammerende stolt over vores team,” fastslår Zanne Burø, Managing Director Nothern Europe, og sender klapsalver efter teamet bag svanemærkningen.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Rejsen til et bæredygtigt køkken
Gode intentioner skal tilknyttes konkrete handlinger og mål baseret på faglighed og viden. Derfor har vi lavet en bæredygtighedskalender, som skal sætte ekstra fart på rejsen mod et bæredygtigt køkken.
Indhold fra partner
Samfund

Software mod madspild
Et svensk firma har udviklet et program, der lader restauranter registrere madspild med direkte tilknytning til hvert enkelt punkt på deres menu, til gavn for både miljø og bundlinje.
Klima, miljø og energi

Mad, bæredygtighed og sundhed står højt på ønskelisten hos generation z, når de vælger arbejdsplads
Ny undersøgelse fra Compass Group og markedsanalysebureauet Mintel, viser, at generation Z (1996 -2010) er dem, der stiller størst krav til sundhed, trivsel og bæredygtighed på arbejdspladsen. De er villige til at finde en anden virksomhed, hvis deres behov ikke bliver opfyldt. I 2025 vil generation Z udgøre 27% af den globale arbejdsstyrke (World Economic Forum).
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Så hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

COVID-19 har givet kantinen et løft og gjort den mere bæredygtig
Der er ingen tvivl om, at Corona har budt på utallige udfordringer, men pandemien har faktisk også været med til at udvikle flere ting i en positiv – og ikke mindst bæredygtig – retning ude i vores kantiner.
Indhold fra partner