Jobopslag

Corporate Social Responsibility Praktikant

ALDI Danmark

www.aldi.dk

  • cr@aldi.dk
  • 88803500
  • Herstedeøstervej 27-29, 2620 Albertslund, Danmark
Se profil  
Stilling: CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY PRAKTIKANT
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.01.2021
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 12.11.2020
Søg job  

Drømmer du om at arbejde med CSR? Så har du mulighed for at prøve kræfter og blive en del af teamet som praktikant til forårssemesteret, hvor du skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder! I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

DIN HVERDAG:

Som praktikant i CSR-teamet, vil du komme til at lære mere om en lang række forskellige emner og problemstillinger, der er i dagligvarehandlen. Det kan være alt fra certificerede råvarer til klimaspørgsmål og sociale krav til fabrikker, der producerer for os.
Dine primære opgaver vil i første omgang være at hjælpe med vores CSR-rapportering. Vi leverer en gang årligt data til en international bæredygtighedsrapport, og derudover skriver vi vores egen danske redegørelse for samfundsansvar. Dine opgaver vil være at indsamle data i samarbejde med vores kollegaer og leverandører samt at hjælpe med udarbejdelsen af den danske redegørelse. Det kan f.eks. være tekstproduktion, plan for grafik og plan for kommunikation.
Herudover vil du komme til at løse en række andre opgaver af forskellig karakter og størrelse alt afhængig af dine kompetencer og præferencer. Du får løbende ansvar for dine egne opgaver fra start til slut med tæt sparring med resten af teamet. Du vil komme til at samarbejde med mange forskellige afdelinger, f.eks. vores marketing- og kommunikationsafdeling og hele kategoriteamet, som CSR-afdelingen er en del af.
I praktikforløbet kan du se frem til et forløb midt i en spændende tid for ALDI, hvor du kan bringe din teoretiske viden i spil og få erfaring med at være på en arbejdsplads i rivende udvikling, samtidig med at du arbejder med noget så relevant som dagligvarer til danskerne. Praktikperioden er på 4-6 måneder alt efter hvordan det passer med dine studier. Vi vil gerne have du starter i januar 2021 til og med 30. juni 2021 eller efter anden aftale.

DIN PROFIL:

Vi forestiller os, at du:
• Er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse.
• Har interesse i CSR og de relaterede problemstillinger
• Er skarp på kommunikation og formidling
• Er struktureret, detaljeorienteret og formår at bevare overblikket og prioritere opgaver i en travl hverdag
• Kan lide at blive udfordret og tage ansvar og trives med at arbejde i en virksomhed i forandring
• Er imødekommende af sind, initiativrig og nysgerrig
• Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

VI TILBYDER:

Hvis du kan se dig selv komme i praktik hos os, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:


• Praktisk erfaring med en lang række CSR relaterede problemstillinger
• Muligheden for at være med i en nyskabende proces om fremtidens ALDI
• En afdeling fyldt med gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!


Der er tale om ulønnet praktik, i en fuldtidsstilling. Som påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med betingelserne på området. Der vil desuden være mulighed for udarbejde praktikopgave i arbejdstiden. Dette aftales nærmere, når vi udarbejder praktikaftalen.
Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 180 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores regioner i Danmark.

KONTAKT:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katrine Milman på katrine.milman@aldi.dk. Ansøgningsfristen er d. 10.12.2020, men send gerne din ansøgning før, da vi løbende holder samtaler og laver aftale, når vi har fundet den rigtige.
ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at bidrage og gøre hver dag endnu bedre.

Tags: ALDI Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere