Event

Cradle to Cradle Certified® v. 4 forbinder alt

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

  • kontakt@vuggetilvugge.dk
  • 2428 9369
  • Ingolfs Allé 39, 2300 København S
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 03.11.2021
Start tidspunkt: 13.30
Sted: Forum, København
Tilmeld  

Mød ROCKWOOL Group og Ege Carpets på Vugge til Vugges Learning Session ved dette års Building Green og lær om den nye Cradle to Cradle Certified version 4.0

Vugge til Vugge holder learning session på Building Green i Forum København, onsdag den 3. nov. kl. 13.30

Hvad får virksomheder og samfund ud af, at produkter certificeres efter Cradle to Cradle Certified® v.4? Det kan du høre om på Building Green, når Vugge til Vugge holder learning session. 

Onsdag 3. november kl. 13.30 i Forum København

Det er gratis at deltage. Tilmelding til Building Green her.

Building Greens tema i år er ’Alt er forbundet’, og det spiller rigtig godt sammen med indholdet på Vugge til Vugges seminar. Cradle to Cradle Certified® forbinder nemlig alle nødvendige skridt på vejen til en sikker, cirkulær og retfærdig fremtid på tværs af værdikæder. 

Med den nye ambitiøse version 4.0 er det holistiske og handlingsorienterede syn skærpet i de fem kriteriekategorier: Material Health, Product Circularity, Clean Air & Climate Protection, Water & Soil Stewardship og Social Fairness. 

Der vil være oplæg ved Annette Hastrup, CEO, Vugge til Vugge ApS, hvorefter der er paneldebat med to virksomheder, der har erfaringer med Cradle to Cradle Certified.

  • Anthony Abbotts, Director Group Public Affairs & Sustainability, ROCKWOOL Group
  • Dorthe Aaboe Kallestrup, CSR Manager, Ege Carpets

Debatten styres af journalist Lone Rubin fra SDG Kommunikation.

Forskellige erfaringer med Cradle to Cradle Certified

De to virksomheder har meget forskellige erfaringer med Cradle to Cradle. Ege Carpets har integreret Cradle to Cradle i virksomhedens strategi igennem mange år. Alle Ege Carpets tæpper til kontraktmarkedet er certificeret. Virksomheden er nu så småt i gang med at forberede overgangen fra Cradle to Cradle Certified v. 3.1 til v. 4.0.

ROCKWOOL Group har været med til at teste og certificere efter Cradle to Cradle Certified® v. 4.0 med to brands, Generation FUTURO fra den schweiziske fabrik Flumroc AG og Rockfon®. Begge er certificeret i år.

Anthony Abbotts fortæller i denne artikel på Building Green om ROCKWOOL’s tilgang til bæredygtighed og den rolle Cradle to Cradle Certified spiller:

Cradle to Cradle Certified forbinder alt
 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere